Neodoljiva haljina iz Zare bit će prava zvijezda ljeta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.05.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Na Zarinoj listi bestselera prvo je mjesto preuzela divna ljetna haljina koja spaja dva velika modna trenda sezone - lan i nenadmašni cvjetni uzorak

U finalnim danima svibnja polako zaboravljamo proljeće, u potpunosti se okrećemo ljetnom dijelu sezone. Klimatološki je već tu, a uskoro će i kalendarski, službeno započeti. Krenuo je i veliki finalni lov na čarobne komade koji će nam ljeto učiniti još ljepšim, a nije nikakvo iznenađenje da su u toj modnoj misiji haljine mnogima najvažnija stavka.

Zara je napravila sjajan posao s haljinom koja se probila na prvo mjesto liste najprodavanijih komada. Kreacija je to koja spaja dva velika trenda sezone - lan i neodoljivi cvjetni uzorak.

Zara

Zara

Trenutno se, dakle, u Zari najbolje prodaje ova ženstvena, trendovska haljina od mješavine lana s cvjetnim uzorkom. Midi haljina s V izrezom s otvorom i kratkim balon rukavima s unutarnjim elastičnim rubovima upotpunjena je i elastičnim strukom uz tijelo te prorezom na donjem rubu sprijeda. I nema sumnje da će biti fantastičan modni izbor za vruće dane!

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena ovog Zarinog bestselera iznosi 29,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineZara
Povezano