'Nema te svit': Domenica objavila za nju najposebniji spot

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.07.2019.

0

Foto: Luka Sepčić

Foto: Luka Sepčić

Osmi singl predstavlja svojevrstan odmak od Domenicinog dosadašnjeg glazbenog izričaja. Pogledajte i poslušajte novi uradak!

Nakon što je nastupom na Splitskom festivalu s pjesmom 'Nema te svit' proslavila prve dvije godine itekako uspješne karijere, mlada i talentirana Domenica danas u podne objavila je i spot za istoimenu pjesmu.

 
"Snimila sam spot u svojoj rodnoj Veloj Luci na što sam jako ponosna i upravo zbog toga je ovo za mene najposebniji spot. Zahvaljujem se Vjekoslavi Huljić na tekstu koji je toliko životan, da je odmah na prvu izazvao buru emocija u meni, naježila sam se već prilikom prvog čitanja stihova… Naravno, Tonći je glazbom dao onaj svoj prepoznatljivi mediteranski štih, koji je sjajno ekranizirao produkcijski dvojac 'Sestrice'" – izjavila je Domenica.

Domenica

Domenica

"Nema te svit" je Domenicin osmi singl te predstavlja svojevrsni odmak od njezinog dosadašnjeg glazbenog izričaja. Ova ponešto ozbiljnija pjesma nesumnjivo će se sjajno uklopiti u njezin repertoar, kojim će i ovo ljeto dodatno zagrijavati temperaturu i atmosferu koncertima diljem cijele obale.

Pogledajte i poslušajte:
 

VIŠE O TEMAMADomenica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se