Ne zna se što je bolje, baloner ili tenisice ove ljepotice sa špice

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 29.04.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jedna prava proljetna kombinacija posebna je zbog vrlo zanimljivog i elegantnog balonera te tenisica hit brenda koji obožavaju fashionistice diljem svijeta

Nastavljamo loviti kombinacije koje u rijetkim sunčanim trenucima ovog proljeća lovimo na špici. Definitivno to nije sezona za pamćenje, ali neke kombinacije ipak kradu pažnju. A na prošlosubotnjoj travanjskoj špici našem objektivu nije promakao jedan pravi proljetni look.

Ova zagrebačka fashionistica zna što su to nosivi proljetni hitovi, spojila je tri vrlo zanimljiva i efektna komada, a najviše pažnje kradu elegantni baloner i prepoznatljive tenisice.

Bež baloner je klasik nad klasicima, a ona se odlučila za njegovu interesantnu varijaciju s prugastim rukavima. Baloner je uskladila s kompatibilnom prugastom majicom, nepogrešivim trapericama i prepoznatljivim trobojnim tenisicama začinjenim zvijezdom etikete Golden Goose Deluxe Brand, koji osvaja jedinstvenom mješavinom tradicionalnog talijanskog stila i suvremenih street style detalja. Styling je upotpunjen crnom torbicom i atraktivnim crnim sunčanim naočalama u pilotskom stilu.


Kako vi ocjenjujete ovo izdanje i koji dio kombinacije vam je bolji - baloner ili tenisice?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankebaloneriGolden Goose Deluxe Brandtenisice
Povezano