Natalio Ðangradović: Proljeće/ljeto 2010.

Natalio Ðangradović rodio se u Dubrovniku 1987. godine. Završio je Srednju krojačku školu u Dubrovniku, nakon čega se upisao na Visoku školu za dizajn Callegari u Zagrebu, gdje stječe zvanje diplomiranog stilista. Uvijek stremeći ka višem, nastavlja školovanje za modnog kreatora. Već u srednjoškolskim danima, na raznim modnim revijama, upoznaje rodni grad sa svojim maštovitim kreacijama. U kolovozu 2009. godine sudjeluje sa svojom prvom samostalnom revijom na sarajevskom eventu Fashion with passion...

Natalio Ðangradović

Natalio Ðangradović

Natalio Ðangradović rodio  se u Dubrovniku 1987. godine. Završio je Srednju krojačku školu u Dubrovniku, nakon čega se upisao na Visoku školu za dizajn Callegari u Zagrebu, gdje stječe zvanje diplomiranog stilista. Uvijek stremeći ka višem, nastavlja školovanje za modnog kreatora. Već u srednjoškolskim danima, na raznim modnim revijama, upoznaje rodni grad sa svojim maštovitim kreacijama. U kolovozu 2009. godine sudjeluje sa svojom prvom samostalnom revijom na sarajevskom eventu Fashion with passion, gdje je predstavio svoju lepršavu, mladenačku kolekciju koja je probudila velik interes te zadobila same pohvale. Natalio stvara u afektu, njegove su kreacije iskaz duše, bujica emocija sročena u haljinama, odijelima, rublju; svemu onom što čini čovjeka. Kreator koji nikada ne pretpostavlja umjetnost svojim muzama, formira upravo oko njih i za njih novu nosivu kulturu. Kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2010. predstavlja na Dreft Fashion Weeku Zagreb, gdje je prikazao svoju viziju žene koja samopouzdano i odlučno kroči u svijet, sigurna u sebe i svoje mjesto u njemu. Ne zapostavlja ni muškaca nudeći mu jedinstvene i neponovljive odjevne predmete. Donosimo vam galeriju fotografija s revije.

{gallery}zp15/natalio{/gallery}
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se