Natali Dizdar ima dva nova (odlična) spota: Pogledajte i poslušajte!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.11.2017.

1

Natali Dizdar | Foto: Vjekoslav Palinić

Natali Dizdar | Foto: Vjekoslav Palinić

Natali Dizdar u pratnji iskusnih glazbenika i dugogodišnjih suradnika 02.12. 2017. prvi puta gostuje u zagrebačkom klubu Boogaloo

Uz svoj standardni program i velike hitove poput Stranac, Mjesto za jedno, Iluzionist i druge. Natali premijerno izvodi svoja  dva  singla *Nećeš me, zar ne* i *Pills*. Iste večeri publika će imati priliku uživati u glazbi i spotovima.

Pjesme su autorski uradci Natali Dizdar, nastali u suradnji s Vladom Mirčetom i producentskim dvojcem Jurom Ferinom i Pavle Miholjevićem koji su radio na  albumu *Iluzije* objavljenom u izdanju matične kuće Agapa, krajem lipnja, te proglašen ujedno i pop albumom ljeta 2017. Album je dobio odlične kritike eminentnih glazbenih kritičara, i time potvrdio da se radi o sjajnoj glazbenici koja pliva u svim glazbenim stilovima i lakoćom osvaja radijske etere i top ljestvice.Radnja spota se odvija u dvije paralelne priče, s dvije različite osobe koje su doživjele svoje emotivne gubitke. Intezivno proživljavaju svoju emotivnu priču na svoj način kroz glumu, glazbu i tekst. Suton je i osebujan mladić sjedi usamljeno, na licu mu se vide tragovi bolnih trenutaka iz prošlosti. Ima magične role i svojim profinjenim  kretanjama  i vožnjom odlazi u bijeg od prošlosti koja ide za njim. Suočava se s gubitkom i dolazi do jedno trenutka u kojem osjeća svoju bol i sve što ona nosi.Natali se nalazi u prekrasnom sutonskom ambijentu i svojim glasom suptilno dočarava emociju gubitka u  drugom raspoloženju i nježnim plesom slavi novi početak.


VIŠE O TEMAMANatali DizdarAgapa
Povezano