Natali Dizdar pokazala kako nositi trendovsku suknjicu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.02.2022.

0

Foto: Bojan Zibar & Ivan Klekar

Foto: Bojan Zibar & Ivan Klekar

Zabavu na otvorenju filmskih večeri nije propustila ni Natali Dizdar, hrvatska glazbenica koja s dečkom živi u Londonu, a koja će početkom ožujka održati koncert u Zagrebu

Kino i bar Kaptol Boutique Cinema još jednom su podigli ljestvicu kinoizlaska zbog jedinstvenog koncepta zabave, a privukli su i brojne ljubiteljice filma te parove koji su se počastili izlaskom uoči dana ljubavi. Započelo je specijalno izdanje 'Très Chic' večeri pod nazivom “Spicy valentine”, a traju sve do 14. veljače tako da su savršena ideja za izlazak ako tražite ideju kamo za Valentinovo.
Misterij snimljen prema romanu Agathe Christie 'Smrt na Nilu' te romantična komedija 'Knjiga ljubavi' odličan su izbor pogotovo ako uz film dobivate i très chic poklone, besplatnu hair spa dijagnostiku, pop up nail bar, tasting hummusa s čilijem ali i pogled na akrobacije multitalentiranog akrobate i trenera Darija Zvornika! Zabavu na otvorenju filmskih večeri nije propustila ni Natali Dizdar, hrvatska glazbenica koja u zadnje vrijeme s dečkom Francuzom živi u Londonu, a koja će uskoro, početkom ožujka, održati koncert u Zagrebu.
Natali je u Zagreb donijela dašak londonskih trendova, u prvom je planu zavodljiva crna suknjica kožnog sjaj koju je uskladila s upečatljivim i poprilično kompatibilnim kaputom, mrežastim čarapama i crnim čizmama.

Je li pogodila ili pogriješila, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMANatali Dizdar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se