Naomi Campbell zvijezda nove Yamamay kolekcije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.11.2015.

415

Jedan od najpoznatijih top-modela svih vremena blista kao kultni simbol talijanske ljepote i elegancije u novoj kampanji branda Yamamay

Nova Yamamay božićna kolekcija savršeno je prikazana kroz zavodljiv pogled, besprijekornu kožu i impresivno tijelo prvog britanskog super modela – Naomi Campbell. Buntovna, snažnog, neovisnog duha i inspirativne snage, jedna od najprepoznatljivih modnih ikona, poznata kao Crna pantera, obilježila je svijet mode te postala prvi tamnoputi model na naslovnici prestižnih časopisa poput Time magazina i Vougea.

Kraljica modnih pisti, u Yamamay kampanji, pozirala je pred objektivom jednog od najistaknutijih modnih fotografa - Marija Testina. Za ovu kampanju, osim fotografskog umijeća, Mario Testino pokazao je kako je prije svega umjetnik, komunikator, ali i veliki profesionalac s dugogodišnjim iskustvom u svijetu modne industrije. Istinska poveznica između Naomi i Yamamaya prikazana je kroz zadivljujuće, senzualne, ali i slike ispunjene emocijom. Osim što igra glavnu ulogu u novoj kampanji, Naomi Campbell dizajnirala je jedinstvenu i limitiranu kolekciju "IAMNAOMICAMPBELL" koju prožima istinski duh jake, sexy i zavodljive žene obuhvaćene ovom jedinstvenom božićnom pričom.Senzualno crne, sexy crvene i kraljevski ljubičaste nijanse obogaćene su luksuznim detaljima koji ovu kolekciju čine izrazito poželjnom. Ova ekskluzivna suradnja uključuje sedam linija koje se međusobno razlikuju, ali svaka od njih ima zajednički element – senzualnost koja je neizostavni element DNK Naomi Campbell.
VIŠE O TEMAMAYamamayNaomi Campbelldonje rubljegrudnjacigaćiceMario Testino
Povezano