Namještaj MiMa u velikoj akciji STARO ZA NOVO

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.05.2023.

0

Namještaj MiMa

Namještaj MiMa

Ako se spremate renovirati, opremiti ili osvježiti vaš kuhinjski prostor, potrebno je prvo znati kuda ćete sa starom kuhinjom koja estetski ili funkcionalno više ne odgovara vašim potrebama

Hrvatska tvrtka Namještaj MiMa pokrenula je veliku akciju u kojoj svakom kupcu koji se odluči kupiti kuhinju po mjeri iz kolekcije Evolution, iz vlastite proizvodnje, minimalnog iznosa 1.600 Eura, rješavaju problem stare kuhinje. Naime, MiMa će staru kuhinju besplatno demontirati, odvesti, zbrinuti i reciklirati te će kupcu darovati i 50 Eura dodatnog popusta.

Ako se spremate renovirati, opremiti ili osvježiti vaš kuhinjski prostor, potrebno je prvo znati kuda ćete sa starom kuhinjom koja estetski ili funkcionalno više ne odgovara vašim potrebama. Zamjena dotrajale kuhinje i logistički može biti zahtjevan proces zbog čega se vrlo lako kupci mogu osjećati obeshrabljenima. Istraživanje koje je provelo Tehnološko sveučilište Chalmers u Gothenburgu upućuje na podatak kako stanovnici EU mijenjaju svoje kuhinje u prosjeku svakih petnaest godina, a ni hrvatski građani ne zaostaju u toj statistici. Jedan od najvećih razloga zašto se teže odlučujemo za zamjenu stare kuhinje jest to što ne znamo kuda ćemo sa starom. A upravo taj problem rješava hrvatski proizvođač kuhinja Namještaj MiMa.

Marina Marjanović

Marina Marjanović

„MiMa u svojoj velikoj akciji STARO ZA NOVO nudi uslugu demontaže, odvoza i pravilnog zbrinjavanja stare kuhinje čime se hvata u koštac s brojnim izazovima i preprekama s kojima se suočavaju naši kupci prilikom opremanja domova. Kružna ekonomija nije nam strana, pa tako i u svom pogonu za proizvodnju kuhinja i komplementarnog asortimana od sredine 2022., uz pomoć partnerskih organizacija, provodimo politiku recikliranja svih drvenih komponenti koje nastaju kao nusprodukt proizvodnje namještaja. Ovi se ostaci zatim melju i ponovno koriste čime dobivaju novi život u nekom drugom obliku. Jednako tako recikliraju se i otpadni komadi aluminija koji se stvaraju pri izradi kuhinja kao i ostali otpad (papir, karton i plastika). Svi materijali s udjelom drva u kuhinjama koje proizvod Namještaj MiMa posjeduju odgovarajući FSC certifikat koji promovira ekološki odgovorno, društveno korisno i ekonomski održivo šumarstvo.“, istaknula je Marina Marjanović, direktorica tvrtke Namještaj MiMa.

Svoju staru kuhinju zamijenite za novu iz kolekcije kuhinja po mjeri Evolution

Namještaj MiMa

Namještaj MiMa

Želite li kupiti novu kuhinju, a da se pritom jednostavno riješite svoje stare kuhinje, sada je prava prilika za to. Iskoristite ovu uistinu odličnu akciju koju provodi Namještaj MiMa te kupite novu kuhinju iz kolekcije Evolution, iz vlastite proizvodnje, minimalnog iznosa 1.600 Eura te ćete ostvariti pogodnost besplatnog odvoza vaše stare kuhinje. Vašu staru kuhinju MiMa će pravilno zbrinuti, reciklirati i darovati vam 50 Eura dodatnog popusta! Ova akcija traje do 10.6.

Kuhinje Evolution

Kuhinje Evolution

Kuhinje Evolution kolekcije koje proizvodi Namještaj MiMa karakterizira specifičan GOLA profil u tri boje - srebrnoj, crnoj ili zlatnoj. Riječ je o posebnoj vrsti ručkice koja se montira na sam korpus kuhinje što rezultura besprijekornim ravnim linijama koje olakšavaju čišćenje i održavanje kuhinje. Zbog toga, vrata ormarića i ladica otvaraju se bez klasične ručkice, sa soft close sustavom zatvaranja. Osim velikog izbora različitih elemenata pa i staklenih, Evolution kolekciju krase visokokvalitetni iverali fronti i korpusa debljine 18 mm i okovi Blum te mogućnost kombiniranja s ostalim kolekcijama iz MiMa ponude. Više od trideset različitih dekora i pregršt kombinacija jamči stvaranje pravog funkcionalnog remek-djela koji se zove Evolution kuhinja.

Izbor i mogućnosti Evolution kuhinje:
Najveći izbor dekora 32 dekora
Gola profili otvaranje bez ručkica u 3 boje
Velik izbor elemenata
Visokokvalitetna iverica
Visokokvalitetan okov
10 godina garancije

Tehničke sepcifikacije kuhinje Evolution:
Korpus debljine 18 mm
Fronta debljine 19 mm
Gola profil
Iveral
Okovi Blum
Soft close mehanizam

Namještaj MiMa

Namještaj MiMa

Više informacija o ovoj akciji i odvozu stare kuhinje možete dobiti putem besplatnog telefona 0800 900 840 ili posjetite neki od maloprodajnih salona ovog hrvatskog proizvođača kuhinja.


VIŠE O TEMAMANamještaj MiMauređenje domainterijerinamještajMarina Marjanović
Povezano