Namještaj Mima u velikoj akciji koja traje do 28. lipnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.06.2023.

0

Foto: Namještaj Mima

Foto: Namještaj Mima

MIMA@Home je nova personalizirana i cjelovita usluga savjetovanja, dizajniranja, zajedničkog planiranja i potpune realizacije idelanog doma po vašoj mjeri

Namještaj Mima svim će kupcima koji između 14. i 28. lipnja posjete salone u Karlovcu i Koprivnici iz mjesta koja su udaljena više od 25 kilometara od ovih salona pokriti trošak goriva s poklon bonom od 50 EUR-a koji mogu odmah iskoristiti za kupovinu namještaja te će ih počastiti ručkom i pićem u lokalnom restoranu. Uvjet za dobivanje poklon bona i ručka je kupnja robe minimalnog iznosa od 500 EUR.

Ovom jedinstvenom akcijom Namještaj Mima poziva kupce u najljepši i novootvoreni salon u Koprivnici i novouređeni salon u Karlovcu, a da bi im to olakšala daje im pogodnosti koje je teško odbiti. Defakto, kupci dobivaju besplatan izlet u Karlovac i Koprivnicu s pokrivenim troškom goriva i besplatnim ručkom i pićem. Ono što je najvažnije, sve kupce u navedenim salonima čekaju i velike uštede i popusti koji se kreću do velikih 63%.

Salon Koprivnica

Posjetite Mimu na novootvorenoj lokaciji salona u Koprivnici u ulici Radnička cesta 8! Novi salon donosi novu MIMU. Riječ je o moderno opremljenom prostoru koji se prostire na 3.500 četvornih metara, a koji izgledom odskače od naših postojećih salona. Nova MIMA je upečatljiva i elegantna, prati i proizvodi trendove kako bi se kupac osjećao ugodno.

Salon Koprivnica

Salon Koprivnica

Prostori u salonu prilagođeni su za buđenje inspiracije korisnika u pronalaženju rješenja na razne izazove, poput maksimiziranja funkcionalnosti malih prostora ili primjerice, života sa kućnim ljubimcima, ujedno mu prikazujući rješenja za uređenje svih prostorija doma tako da se oni nadopunjuju i čine harmoničnu cjelinu. Lokacija salona nalazi se u Koprivnici na adresi Radnička cesta 8. Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do subote između 9 i 20h.

Salon Karlovac

Salon Karlovac

Salon Karlovac

Zavirite u preuređeni salon u Karlovcu, na adresi Antuna Mihanovića 9! Novi vizualni identitet, osvježena fasada, atraktivni ambijenti, novi modeli iz vlastite proizvodnje te nova trendi dekoracija pronašli su svoje mjesto u ovom salonu na 1.500 kvadratnih metara. Pogledajte kako izgleda!

Namještaj MiMa besplatno će demontirati, odvesti te zbrinuti vašu staru kuhinju

Namještaj MiMa je pokrenula i veliku akciju u kojoj svakom kupcu koji se odluči kupiti kuhinju po mjeri iz kolekcije Evolution, iz vlastite proizvodnje, minimalnog iznosa 1.600 Eura, rješavaju problem stare kuhinje. Naime, MiMa će staru kuhinju besplatno demontirati, odvesti, zbrinuti i reciklirati te će kupcu darovati i 50 Eura dodatnog popusta.

Usluga MIMA@Home?

MIMA@Home je nova personalizirana i cjelovita usluga savjetovanja, dizajniranja, zajedničkog planiranja i potpune realizacije idelanog doma po vašoj mjeri. Cilj usluge je dugoročno štedjeti vaše vrijeme i novac, a vaš životni prostor prilagoditi svim vašim potrebama. Stručnjaci Namještaja Mima dolaze kod kupca i zajedno s njim kreiraju idealan prostor po vašoj mjeri. Usluga je potpuno besplatna za sve kupce.

Provjerite zašto je dobro posjetiti Mimu?

Rasprostranjena mreža salona na deset lokacija diljem Hrvatske, aktivan webshop i nova usluga na tržištu prodaje namještaja MIMA@Home samo su neki od razloga zašto da posjetite Mimu!

- Širok izbor asortimana za opremanje kuhinja, dnevnih boravaka, blagovaonica, vrta, spavaćih soba, ureda i predsoblja.
- Jedinstvena usluga opremanja doma MIMA@Home uz odlične paketne pogodnosti.
- Paleta od sedam komplementarnih modela kuhinja i komoda iz vlastite proizvodnje.
- Do 10 godina garancije na namještaj iz vlastite proizvodnje.
- Mogućnost obročnog plaćanja do 24 rata bez kamata u salonima na namještaj.
- Click and collect na deset lokacija u Hrvatskoj.
Dostava namještaja do kućnog praga u bilo kojem kutku Hrvatske prema važećem cjeniku.


VIŠE O TEMAMANamještaj MiMauređenje domainterijerinamještajMarina Marjanović
Povezano