Ne mora sve biti crno: Ove jeseni nosimo zelene haljine!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 23.10.2015.

1969

Zelena je ove jeseni najozbiljnija i najpoželjnija alternativa crnoj. Najveća fora su haljine u kaki i petrol varijaciji zelene.

Svaka je jesensko-zimska sezona u čvrstom zagrljaju crne boje. To je vječno modno pravilo i mi nemamo ništa protiv njega! No, malo osvježenja uvijek dobro dođe, a nešto novo, drugačije, ove nam sezone stiže u režiji - zelene!

Boja svježine, prirode i života preplavila je trgovine najpoznatijih brandova, a najtraženije su zelene haljine - kao savršena (i od strane modnih autoriteta odobrena) alternativa neprikosnovenoj maloj crnoj haljini.

H&M nam tako nudi široku lepezu trendi haljina u svim nijansama ove boje, s tim da su ključne pozicije ipak zauzele superpopularna petrol i - odmah za njom - kaki zelena. Najviše pažnje privlače zavodljive party haljine s resicama i kićankama u petrol zelenoj te jedna čipkasta i jedna military košulja-haljina u već spomenutoj kaki zelenoj.

Umjesto zaključka: Ako želite nešto totalno IN, nemojte puno razmišljati: Zelena ove jeseni otvara sva modna vrata! A mi smo samo za vas odabrali 9 najatraktivnijih modela iz aktualne ponude H&M-a, po prihvatljivim cijenama koje se kreću od 99,90 do 349 kn. Zaronite u galeriju fotografija i odaberite nešto za sebe!


VIŠE O TEMAMAhaljineH&Mparty haljinezelena bojahaljine s resicamakaki zelenapetrol zelenačipkaste haljinepletene haljine
Povezano