Nakit Ive Viljevac Toš odsad i u centru Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.07.2023.

0

Foto: Iva Komesar

Foto: Iva Komesar

Nakon najavljenog preseljenja poslovnice u Petrinjskoj 33, mlada dizajnerica zakoračila je u nove početke u Dežmanovom prolazu, predstavivši omiljeni nakit u besprijekorno uređenom ambijentu

Ulica koja vodi prema bajkovitom Tuškancu omiljena je destinacija mnogih koji žele izbjeći gradsku gužvu, a lokacija je privukla i renomiranu dizajnericu nakita Ivu Viljevac, koja je svoj dizajn htjela predstaviti na pristupačnom, ali ekskluzivnom mjestu: "Nisam slučajno odabrala baš Dežmanov prolaz za otvorenje nove poslovnice. Vjerujem da će moji klijenti cijeniti posebnu atmosferu pomalo skrivene ulice u samom centru grada, a istovremeno uživati u prostoru u kojemu sam se i dalje vodila suptilnom estetikom i minimalizmom kako bi elegantan nakit po mjeri suvremene žene došao do izražaja. Jedna od rijetkih ulica u samom centru grada koja u blizini ima dvije garaže, na Tuškancu i u Ilici, omogućila je da se otvorimo i novim klijentima zbog čega ovo nije samo nastavak mojeg dosadašnjeg rada nego zaista novi početak".

Samo godinu dana nakon otvaranja poslovnice u City Centru One West, prilika da detalje koji ostavljaju bez daha predstavi u novom svjetlu spojila je najbolje od dosadašnjih iskustava dizajnerice koja sve što zamisli uspješno ostvaruje. Briga oko uređenja mjesta na kojemu se susreću kvalitetan nakit, dobar ukus i nenametljiva elegancija pripalo je talentiranoj sestri popularne dizajnerice, Tei Viljevac Šarić, koja je i ovoga puta uspjela stvoriti prostor čistih linija i jednostavnih oblika, pri čemu je cijeli koncept uređenja usmjeren na dobivanje funkcionalnog prostora.

Harmoniju otvorenosti i jednostavnosti u kojemu do izražaja dolazi minimalistički nakit ne ometa niti jedan pomno isplaniran detalj, poput polica ovalnog oblika unutar zidova, a poseban fokus stavljen je na predstavljanje brenda kroz poruke ispisane na zidovima kao dobrodošlica svima koji vlastitu individualnost ističu njezinim nakitom.

Foto: Iva Komesar

Foto: Iva Komesar

Fokus na nakit postignut je i obiljem prirodnog svjetla koje dodatno naglašava nježnost i mirnoću, a kontinuitet održan prepoznatljivom estetikom, ne samo nakita, već i uređenja prostora vrlo je važan poznatoj dizajnerici: "Svoje klijente želim počastiti ljepotom i prije nego uđu u prostor, ali najvažnije mi je da im posjet mojoj poslovnici ostane upamćen samo po pozitivnom. Prioritet su mi zadovoljni klijenti, zbog čega smatram da ništa ne smijem prepustiti slučaju i vjerujem da brigom o nakitu, ali i prostoru u kojem ga izlažem, prvenstveno pokazujem veliko poštovanje prema svakome tko nas posjeti. Osim stilskih savjeta koje nudimo našim posjetiteljima, omogućili smo i predivno iskustvo kupovine u opuštenoj atmosferi i predstavljanje proizvoda koje izrađujemo s ljubavlju u prostoru koje nadahnjuje i mene i i sve koji nas posjete."

Foto: Iva Komesar

Foto: Iva Komesar

Dosadašnje kolekcije nakita u kojima je dizajnerica pokazala ljubav prema jednostavnosti odnijele su brojne pohvale ljubiteljica minimalističkog dizajna; suptilni potezi i skriveni detalji i dalje dominiraju najpopularnijim domaćim nakitom a u novom prostoru u Dežmanovoj 4 inspiracija za nova dizajnerska ostvarenja izvire iz svakog kutka, na radost brojnih kojima će sada omiljeni nakit biti još dostupniji.


VIŠE O TEMAMAnakitIva ViljevacDežmanov prolaz
Povezano