Najveći knjižni klub u Hrvatskoj na novoj lokaciji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.05.2021.

0

Foto: Svijet knjige

Foto: Svijet knjige

Nakon više od 30 godina omiljeni zagrebački klupski centar Svijeta knjige, koji je dosad bio na Kaptolu, promijenio je svoju adresu

Galleria Business Center nova je lokacija na kojoj knjigoljupci mogu istražiti šaroliku ponudu najboljih knjiga brojnih izdavača.
"Iznimno smo sretni što smo se preselili u novi i prostraniji prostor na pristupačnijoj lokaciji. Vjerujemo da će naši postojeći, ali i novi članovi uživati u svakom sljedećem posjetu te da će uživati u biranju uzbudljivih noviteta u atraktivnome novouređenom prostoru. Za dosadašnji prostor našeg klupskog centra na Kaptolu vežu nas brojne uspomene, lijepa iskustva i druženja s našim dugogodišnjim članovima, no bilo je vrijeme za promjenu", poručila je Goranka Vuković, voditeljica klupskog centra Galleria.
"Dugo se nismo odlučili za ovaj korak zbog tradicije i povijesti koju je Kaptol pružao svim našim članovima, kao i nama, ali došlo je vrijeme da se zbog velikog priljeva novih članova preselimo na pristupačniju, prostraniju i ugodniju lokaciju koja osigurava sve pogodnosti koje pruža trgovački centar. Ne sumnjamo da će ovaj prostor ubrzo postati još popularniji i da će napisati jednu novu priču kroz sljedećih 30 godina", dodao je Lovro Torbica, voditelj Svijeta knjige.

Koncept kluba Svijet knjige takav je da se članstvo potpisuje na dvije godine, članarina se ne plaća, a svaki član pri učlanjenju dobije na dar knjige u vrijednosti od 250 do 350 kuna te ima pravo na razne pogodnosti, uz uvjet jedne kupnje u svakom tromjesečju bez obzira na iznos.

Posjetite klupski centar Galleria i pronađite najbolje romane, priručnike i dječje naslova od ponedjeljka do subote od 9 do 21h.

VIŠE O TEMAMASvijet knjigeGalleria Business CenterGoranka Vuković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se