Najveća pogreška u njezi kose (ali tu je rješenje!)

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 03.02.2021.

0

Ilustracija | Foto: L'Oreal

Ilustracija | Foto: L'Oreal

U njezi kose postoji jedna greška koju svakako trebate izbjegavati jer onemogućuje vašoj kosi da zablista najviše što može

Imate li problema sa svojom kosom? Bez obzira na trud, najbolje proizvode za njegu kose, redovito šišanje i jačate na sve moguće načine, ona i dalje izgleda umorno i beživotno? Možda radite osnovnu pogrešku koja iz dana u dan kvari kvalitetu vaše kose. Nakon razgovora s profesionalnim stilistom shvatili smo zašto ni najskuplje maske ni tretmani ne daju željeni rezultat.

Ispostavilo se da kosu, nakon pranja, većina djevojaka zamota u ručnik i ostavi ga na kosi neko vrijeme. Međutim, to zaista nije dobra opcija jer teški frotirni ručnik brzo "isisava" vlagu iz kose, a da ne spominjemo činjenicu da je njegova težina još jedan test za oslabljene folikule.

Rješenje je jednostavno - mokru kosu nemojte zamatati ručnikom, već samo kupite moderan i lagan turban za sušenje kose. Preporučujemo dvostrane turbane od pamuka i svile. Pamuk upija vlagu, dok svila zaglađuje i daje sjaj pramenovima. Turban će vam pomoći da vaša kosa zablista baš onako kako zaslužuje!


VIŠE O TEMAMAnjega koseturban za kosu
Povezano