Najtraženije hlače iz Manga mogle bi se svidjeti i vama

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.05.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Slim fit hlače za odijelo u mornarski plavom izdanju najprodavaniji su komad u Mangovom odjeljku sa ženskim hlačama, a ujedno i jedan od najbolje prodavanih komada sezone

Čini se da se beskrajno dugi kišni period koji nam je pokvario sve proljetne modne planove bliži kraju, pred nama bi trebao biti onaj pravi, suncem okupani i topli prijelaz iz proljeća u ljeto. A to znači samo jedno - vikend pred nama treba iskoristiti za kompletiranje proljetno-ljetnog modnog mozaika!

A kakve hlače (u)loviti? Traperice i cargo modeli su jako traženi, ali ljubiteljice elegancije mogle bi razmotritii neku stylish alternativu. Dobra ideja stiže iz Manga, u čijim su trgovinama najprodavanije jedne hlače koje definitivno ne idu u kategorije carga i denima.

Mango

Mango

Odijela su ovog proljeća u modi, pa se logično jako dobro prodaju i hlače za odijelo. U Mangu su najprodavanije slim fit hlače u stilu odijela u mornarski plavoj boji. Ravnog su dizajna, izrađene od lepršave tkanine, upotpunjene detaljima strelice, a dostupne su i u plus-size veličinama.

Foto: Mango

Foto: Mango

Za kraj - cijena. Za njih treba izdvojiti 49,99 eura (376,65 kn). Biste li ih i vi?


VIŠE O TEMAMAženska odijelaMangoženske hlače
Povezano