Najtraženija Mango haljina spaja dva velika zimska trenda

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 21.12.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Pleteni komadi ove su zime nezaobilazni, a crvena se prometnula u jednu od najtraženijih boja sezone. Ove trendove spaja najprodavanija haljina iz aktualne Mangove kolekcije.

Iako od one 'prave' zime zasad nema ništa, topli su komadi ipak u prvom planu, a pletivo vedri i oblači izlozima najpopularnijih trgovina. Tako stoje stvari kad je riječ o materijalima, a kad pričamo o bojama, zasigurno ste primijetili da se u prvi plan probila - boja strasti! Crveno je sve, a najtraženije su haljine u ovoj boji.

Imamo, dakle, dva velika trenda zimske sezone, a jedna hit haljina s potpisom Manga spaja ih na pravi način. Riječ je o najprodavanijoj haljini sezone ovog popularnog high street brenda.

Mango

Mango

Jednostavna je i efektna, pogodna i za formalne i za neformalne prigode. Ova pletena haljina okruglog ovratnika mnogima je zapela za oko. U znaku je dugog ravnog predimenzioniranog dizajna, dugih rukava i bočnog izreza na porubu, a dobra vijest je da je - osim u standardnim - dostupna i u plus-size veličinama.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena ovog bestselera iz Manga iznosi 39,99 eura (301,30 kn).


VIŠE O TEMAMAhaljineMangopletene haljinecrvena boja
Povezano