Najbolji lookovi s glamurozne proslave hotela Le Méridien Lav Split

Piše: CroModa, Split, Zagreb
Objavljeno 06.06.2016.

57

Splitski hotel Le Mėridien Lav Split dobio je proslavu dostojnu svojih prvih 10 godina. Pogledajte tko je sve došao!

Terasa hotela Le Méridien Lav Split sinoć je bila idealna kulisa za proslavu desete obljetnice od obnove ovog prekrasnog hotelskog kompleksa čiji su ambijent i šuma transformirani u Shakespeareovu dramu "San ljetne noći". Ovu jedinstvenu večer obilježili su vrhunski gastronomski slijedovi, nezaboravni umjetnički preformansi te mnoga iznenađenja koja su sve goste ostavili bez daha. Večer je započela gastronomskim delicijama koje je za tu prigodu osmislio glavni chef hotela Zdravko Perić, dok je za glazbeni program bila zadužena glazbenica Nina Badrić, koja je brojnim glazbenim evergrinima uz pomoć mladog The Voice finalista Alena Đurasa zabavljala goste do dugo u noć. Magična večera koja se odvijala pod zvjezdanim nebom i  okupana šumom mora zasigurno će ostati u trajnom sjećanju svim uzvanicima koji će ovaj “san” još dugo sanjati.
Bila je to večer protkana glazbom, umjetnošću, plesom i zabavom u kojoj su uživala i koju nisu željela propustiti mnoga eminentna imena društvenog života Splita i Hrvatske poput Nataše Janjić, Aleksandre Dojčinović, Anamarije Brkić, Anamarije Asanović, Miroslava Radmana, Mije i Roberta Pauletić, Matka Trebotića, Nevene Rendele, Sene i Ane Ušić i mnogih drugih koji su se složili u zajedničkom mišljenju da je Le Mėridien Lav Split dobio proslavu dostojnu svojih prvih 10 godina.
Tko je najviše blistao - provjerite u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAMia PauletićAnamarija AsanovićNevena RendeliNina BadrićNataša JanjićAleksandra DojčinovićAna ČagaljIvana RunjićLe Meridien Lav
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se