Najbolje iz New Yorkerove sportske kolekcije za proljeće 2016.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 26.04.2016.

242

New Yorker je za aktualnu sezonu pripremio cjelovitu sportsku kolekciju koja sadrži baš sve što trebate trčanje, vježbanje i ostale oblike fizičke aktivnosti

Baš poput drugih high-street brandova, i njemački New Yorker sve veću važnost pridaje sportskim krpicama, posebno u proljetno-ljetnoj sezoni, kada se svi želimo pokrenuti i okrenuti novu, aktivniju i zdraviju stranicu života.
New Yorker je za aktualnu sezonu pripremio cjelovitu sportsku kolekciju koja sadrži baš sve što trebate trčanje, vježbanje i ostale oblike fizičke aktivnosti u zatvorenom, ali i na otvorenom. Od tenisica preko sportskih tajica u sočnim bojama i s trendovskim printevima do trenirki, kratkih hlačica, sportskih grudnjaka, topova i majica.
Proljetnu ljetnu liniju New Yorker Athletics prati izvrsna reklamna kampanja kojom vas modeli u najatraktivnijim sporskim komadima pozivaju na - pokret! Inspirirajte se u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAsportska odjećaNew Yorkerfizička aktivnostsportske tajicesportski grudnjacimajicekratke hlačicetrenirketajice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se