Naglasite obline: Liscino rublje Olina oblikuje liniju!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.11.2016.

0

Lisca Olina

Lisca Olina

Grudnjak minimizer optički smanji grudi, a grudnjak Comfort bra i bodi lijepo oblikuju liniju i pobrinu se za ugodno nošenje

Obline uvijek mogu biti privlačne, pa i one raskošnije. Pravim ćete rubljem naglasiti ono što je lijepo, dok će raskošnije obline upravo koliko treba stisnuti i preoblikovati kako biste mogli zadržati samosvijest.

Rublje iz Liscine serije Olina različitim se modelima pobrine za ugodnu udobnost. Bodyliner u različitim varijantama stisne upravo koliko treba i pobrine se za lijepu liniju jer primjereno preoblikuje trbuh, leđa i struk. Grudnjak minimizer optički smanji grudi, a grudnjak Comfort bra i bodi lijepo oblikuju liniju i pobrinu se za ugodno nošenje.

Raskošne obline obuhvatite rubljem Olina, koje je nadasve primjereno pod tijesno pripijenom odjećom, a većim oblinama daje upravo koliko treba potpore i udobnosti.

Prilikom izbora grudnjaka koji će je pratiti u različitim svakodnevnim prigodama svaka žena želi potpuno prilijeganje. Samo tako uživajući u bezgraničnoj udobnosti može se prepustiti životnim radostima. Grudnjak Comfort bra omogućuje optimalno prilijeganje, daje gladak izgled i prikriva neke nepravilnosti tijela.
 
Grudnjak Comfort Bra oduševljava udobnim materijalom perlastog sjaja, pjenastim košaricama za lijep dekolte, glatkim košaricama, primjerenima pod pripijenom odjećom i nešto širim naramenicama za udobno nošenje, što je još posebno važno kod većih veličina.

VIŠE O TEMAMAplus-size odjećaLiscadonje rubljegrudnjaciplus-size donje rublje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se