Nadrealna realnost brenda Etna Maar za hladne zimske dane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.10.2017.

0

Nova kolekcija dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik za jesen/zimu 2017/2018. inspirirana je filmskom sagom Sumrak, čiju mističnu atmosferu prenosi i u ovu modnu priču

Iako smo kalendarski tek ukoračili u jesen, hladniji dani pred nama pokazuju nam da je ljeto uistinu ostalo daleko za nama. Ono što mnogima slijedi je istraživanje sadržaja svog ormara i razmišljanje kako se toplo odjenuti a da se pritom smisao za modu nepovratno ne izgubi negdje ispod brojnih slojeva odjeće.

Rješenje za poklonike romantičnog, pomalo mističnog stila donosi brend Etna Maar svojom novom kolekcijom pomalo neobičnog naziva Sureal reality  / Nadrealna realnost. Kako je objasnila dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, ova kolekcija za hladne dane inspirirana je popularnom vampirskim serijalom Sumrak, a pomalo mračno i mistično joj je i raspoloženje: "Kolekcija sadrži jakne, kapute, haljine asimetričnog kroja i tunike te vunena pletiva u sivoj, crnoj i bijeloj boji s tragovima crvene. Njen je naziv pomalo nejasan, donosi viziju između sna i jave, realnosti i nadrealnosti, čime sam željela prenijeti neka svoja razmišljanja tijekom izrade kolekcije. Materijalizirati ideju, pretvoriti je u nešto realno, dopadljivo i u konačnici nosivo dugačak je put, no nema veće nagrade no kada rezultati budu onakvi kakve sam ih zamislila. Upravo je to slučaj i s ovom kolekcijom" – poručila je dizajnerica.

U idiličnoj atmosferi netaknute prirode Hrvatskog Zagorja snimana je i kampanja za novu kolekciju, koja  se na policama trgovina moći pronaći u Ilica 82. Stoga, ne sumnjamo da će poklonici romantike pronaći nešto za sebe i uvrstiti Nadrealnu realnost u svoj svakodnevni modni odabir.


VIŠE O TEMAMAAndrijana Subotić PjajčikEtna Maar
Povezano