Na Zarinim policama uočili smo savršenu jaknu za jesen

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 29.09.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Jakne s dva lica su IN, posebno modeli začinjeni umjetnim krznom i jakom retro modnom vibrom nezaboravnih sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Jedna takva mnoge je namamila u Zaru.

Na prijelazu smo iz rujna u listopad, ali dah ljeta i dalje svuda oko nas. Nastavljamo, dakle, uživati u visokim temperaturama i sunčanim danima, ali itekako svjesni da će ona 'prava' jesen uskoro doći u naše živote. Baš iz tog razloga vikend pred nama mnogi će iskoristiti za 'refresh' garderobe i kupovinu toplih komada odjeće koje ćemo nositi sve do proljeća 2024.

Jakne su u prvom planu, a jedna više nego atraktivna mnoge je namamila u Zarine trgovine. Riječ je o hit modelu koji u naše živote vraća umjetno krzno, ali i jaku vibru nezaboravnih sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Zara

Zara

Neodoljiva kratka smeđa jakna s dva lica upotpunjena je preklopnim ovratnikom od umjetnog krzna s apliciranom petljom i metalnom kopčom, rukavima s manžetama i rebrastim porubima. I djeluje kao komad koji će savršeno ići uz baš sve denim komade!

Foto: Zara

Foto: Zara

Ako vam se sviđa, za nju ćete morati izdvojiti 59,95 eura (451,69 kn).


VIŠE O TEMAMAjakneZaraženske jakne
Povezano