Na listi želja: YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.03.2018.

98

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette miris je koji živi za trenutak i žudi za neočekivanim, ostavljajući trag uspomena i želju za novim iskustvima

Dobrodošli u priču o toaletnoj vodi YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette. Upoznavanje, inicijacija i iskaz dobrodošlice u zajednicu koja pršti energijom, impulzivnošću i strašću za avanturama na motociklu.
Poput zrake svjetlosti u mraku, legendarni akord crne kave prožet je iskričavom svježinom. Žustre citrusne note naglašavaju energizirajući sjaj akorda kruške (kao gornje note), obasjavajući novu toaletnu vodu Black Opium blistavom svjetlošću.
Ova prozračna i delikatna mješavina mirisa izrazito je nosiva i ženstvena – rado ćete je podijeliti s dragim prijateljicama.

Bočica - krug svjetlosti

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

U središtu dobro poznate četverokutne bočice prekrivene ružičastim i crnim svjetlucavim česticama utisnut je legendarni krug, ovaj put osvijetljen nazivom mirisa ispisanim metalik ružičastom bojom. Poželjan je predmet za kolekcionare: sjaji poput svjetionika i mami obožavatelje mirisa Black Opium širom svijeta, simbolizirajući senzualnu napetost između svjetlosti  i sjene.

Edie Campbell zaštitno lice

Sva su iskustva bezvrijedna ako ih nemamo s kime podijeliti. Edie Campbell, ambasadorica kuće YSL i zaštitno lice mirisa Black Opium zvijezda je promotivne kampanje. Crne kose, očiju iscrtanih olovkom i nude usana, savršeno utjelovljuje rokerski imidž u futurističkom filmu koji je režirao BRTHR. Negdje u jugoistočnoj Aziji, njezine stare i nove prijateljice sastaju se u ulici obasjanoj pulsirajućim neonskim svjetlima.Čuje se brujanje motocikala, vidimo vrata noćnog kluba obasjana neonskom svjetlošću. Edie se penje na motocikl i juri u noćnu avanturu, kroz neonski tunel i dalje u nepoznato. Vodi svoju žensku ekipu iz kruga povjerenja u krug svjetlosti, dijeleći s njima zajedničku strast prema mirisu. Blistava bočica Black Opium Glowing Eau de Toilette prenosi se od jedne do druge djevojke ili žene, pa čak i pokojeg muškarca.

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

Miris je dostupan u izdanjima od 30, 50 i 90 ml, a cijene se kreću od 367 do 730 kuna.

VIŠE O TEMAMAženski mirisiYSL BeautyYves Saint LaurentYSL Black Opium
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se