Na Krku u četvrtak počinje Velvet festival

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.06.2023.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Ovog tjedna očaravajući Punat na otoku Krku po sedmi će puta postati jedinstvena kulisa jednom od najboljih domaćih umjetničko-glazbenih projekata - Velvet festivalu

Sve je spremno za početak ovog ultimativnog ljetnog događanja koje se ne propušta, a sve starta ovoga četvrtka 29. lipnja. Probrana glazba, super koncerti i DJ-evi, kupanje, zabava na boat partyjima, raznolika gastronomska ponuda i apsolutni hedonizam uz hedonizma uz 40 izvođača, četiri pozornice, pet boat partija i karaoke booth trajat će do 2. srpnja.

Velvet je i ove godine na prekrasnom kompleksu plaža „Medane“ tik uz more privukao veliki broj posjetitelja iz Hrvatske, ali i mlade iz čak 22 zemlje svijeta koji će uživati u ritmovima različitih glazbenih žanrova kao što su elektronska, indie rock i hip hop glazba. Ne čudi stoga da su svi festivalski kampovi i boat partyji rasprodani, uz još samo ograničeni broj festivalskih i jednodnevnih ulaznica.

Za tri dana vrhunske glazbe i impresivan lineup zadužena su neka od najvećih imena glazbene scene. Live će tako nastupiti Grammy-nominirani PVA, regionalne zvijezde Buč Kesidi, koji su nedavno rasprodali Šalatu, The Zenmenn, freekind., egzotični Nemanja, australski Hector Gachan i još mnogi drugi regionalni izvođači. DJ program ugošćuje mnoge internacionalne zvijezde kao što je rezidentica NTS radija, londonska Shy One, svjetski poznati selektor Raphael Top Secret, talijanski Napoli Segreta i Eternal Love, te mladi i stari predstavnici disko i elektronske scene iz cijele regije kao što su Feloneezy, Aleksandra Hrib, Adriatic Social Club, Little Lu, Deeport DJs i pionir yu-disko scene 70ih i 80ih - Peđa Radović.

Osim u glazbi, posjetitelji festivala moći će se opustiti u ambijentu obližnjeg kampa uz paket dobrodošlice za zaštitu od sunca, satove joge te ukusnu Matchu za savršen početak dana. Kako je Velvet ujedno i svojevrsni showcase fotografije i dizajna, na festivalu će biti dostupan i ekskluzivan merch nastao u suradnji s dizajnericama Rinom Malac i Sonjom Tomić te dizajnerom Pavlom Trifunićem, a predstavit će se i brendovi Moje More, Adriatic Club i Brze Guze.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliotok KrkPunatVelvet festival
Povezano