Mršavljenje bez dijeta i vježbanja? Moguće je uz ova tri trika!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 07.08.2017.

8

Ilustracija | Foto: Victoria's Secret

Ilustracija | Foto: Victoria's Secret

Svi bismo mi htjeli da suvišni centimetri na našem struku odu sami, bez mučnih dijeta i iscrpljujućeg vježbanja...

Svi bismo mi htjeli da suvišni centimetri na našem struku odu sami, bez mučnih dijeta i iscrpljujućeg vježbanja. To je, djelomično, moguće: pronašli smo tri alternativna načina kako ukloniti suvišne kilograme bez dijeta i vježbanja. Pogledajte koji su to:

1. Disanje

U gubitku kilograma može vam pomoći disanje. Važno je pravilno disati, što znači da treba disati iz trbuha. Dišite trbušno bar 15 minuta dnevno, to je odlična vježba za vaše trbušne mišiće.

2. Tuširanje toplom i hladnom vodom

Ovaj postupak najbolje funkcionira u kombinaciji s drugim metodama. Tuširajući se mijenjajte temperaturu vode - od hladne (23-25 stupnjeva, 40 sekundi) do vruće (40 stupnjeva, 3-4 minute). Važno je zapamtiti da promjena temperature mora biti postepena. Takvo je tuširanje dobro za skidanje suvišnih kilograma, ono uklanja celulit, no pomaže i u borbi protiv niza bolesti kao što su aritmija, pretilost i distonija.

3. Masaža

U borbi protiv masnih naslaga najučinkovitija je masaža, o kojoj god se vrsti masaže radilo. Ona omogućuje razbijanje masnih naslaga i poboljšava cirkulaciju. Masažu možete raditi doma sami, a možete ići i na posebne masaže. Važna je samo redovitost.

VIŠE O TEMAMAmršavljenjedijetadisanjetuširanje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se