Mohito ima proljetnu suknju koja bi i vas mogla očarati

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 02.03.2023.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Uskoro nam se vraća proljetno šarenilo, a ova suknja iz kruga Mohitovih ožujskih bestselera najbolji je reprezent te divne eksplozije boja

Loše vrijeme ne može nas destimulirati, mi i dalje lovimo najveće modne hitove za sezonu proljeće/ljeto 2023. A prvi dani ožujka, bez obzira na kišu i niske temperature, najbolji su tajming za to. Nakon sivila po pravilu stižu boje, i to prava modna eksplozija šarenila!

U tu se priču uklapaju najtraženiji komadi za proljeće 2023. Liste bestselera vrve sočnim bojama i razigranim uzorcima, tako je i u Mohitu, gdje je u kategoriji suknji jedan model privukao veliku pažnju zaljubljenica u modu. A moramo priznati da se i nama sviđa!

Mohito

Mohito

Zvijezda proljeća u Mohitu je, dakle, ova totalno tkačena, leporšava, rasplesana midi suknja koja osvaja totalnim šarenilom. I koja će biti savršen izbor u kombinaciji s vašim omiljenim bijelim tenisicama i jednostavnim bijelim topom. Drugim riječima - savršen look u samo par poteza!

Foto: Mohito

Foto: Mohito

I cijena je dobra strana ove šarene modne priče. Za ovu suknju treba izdvojiti 34,99 eura (263,63 HRK), što nam djeluje kao poprilično dobra modna investicija. Slažete se s nama? Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAsuknjeMohitomidi suknje
Povezano