Mohito ima hlače koje idu uz baš sve, vrijedi ih uloviti

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 17.04.2024.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Svaka čast vrištećim, upadljivim kreacijama, ali komadi koji dobro idu s većinom drugih stvari iz ormara uvijek su najbolja ideja. Jedne takve hlače vrebaju s polica modne kuće Mohito.

Nakon pravog ljeta u prvoj polovici travnja, stiglo nam je lagano osvježenje koje možete iskoristiti i za kompletiranje garderobe za ostatak proljetno-ljetne sezone. Na jednoj strani su oni vrišteći, upadljivi, nerijetko tendenciozni modni hitovi, na drugoj vas pak čekaju klasici i nenametljivi komadi pogodni za različite prigode i kombiniranje s manje-više svim drugim krpicama i dodacima iz vašeg ormara.

E pa, u trgovinama modne kuće Mohito, i to u odjeljku s ovosezonskim bestselerima, uočili smo jedne hlače koje nam djeluju kao dobra proljetna investicija, i kao komad koji će se dobro uklopiti u kombinaciji s različitim topovima, bojama i tipovima obuće.

Mohito

Mohito

Govorimo o ovim jednostavnim i efektnim chino slim hlačama u nepogrešivom bež izdanju. Ovaj model srednje visokog struka s uključenim remenom izrađen je od rastezljivog pamuka, a u Mohitovim je trgovinama dostupan po cijeni od 27,99 eura.

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Ako pitate nas, dobra proljetna kupnja! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAhlačeMohitoženske hlačechino hlače
Povezano