Mohito hit haljinom od 18 eura pokazao što će biti IN

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.02.2024.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Ako nestrpljivo odbrojavate do klimatološkog i kalendarskog starta proljeća, atmosferu u svom ormaru možete podgrijati jednim komadom koji će biti pravi hit - cvjetnom haljinom trapez kroja

Iako vrlo vjerojatno još uvijek nije rekla svoju zadnju riječ, aktualna je zima tu oko nas još samo u kalendarskom smislu. Klimatološki i modno - sve pršti od proljetnih vibri. A kako i ne bi kad nas iz izloga omiljenih brendova vrebaju neodoljivi komadi iz kolekcija za nadolazeću sezonu.

Vraćaju se vječni modni krikovi svojstveni toplijem dijelu godine, a na listi trendova jednu od vodećih pozicija drži veličanstveni i u proljetnom dijelu godine naprosto nezamjenjivi cvjetni uzorak. Moramo priznati, očekivano!

Floralne uzorke i motive nosit ćemo na svim komadima odjeće, a najpopularniji će ipak biti na, pogađate, haljinama. Tome u prilog ide i popis Mohitovih bestselera, na kojem se jedna haljina koja se savršeno uklapa u našu priču probija ka samom vrhu.

Mohito

Mohito

Mini haljina trapez kroja u ružičasto-crnom izdanju začinjena je upravo razigranim cvjetnim uzorkom, a krase je i dugi rukavi te kopčanje s otvorom u obliku suze straga. I djeluje kao pravi zicer, nepogrešiv izbor za stylish prijelaz iz zime u proljeće!

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Cijena? 17,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineMohitomini haljinecvjetni uzorakcvjetne haljine
Povezano