Modni sajam Ciferšlus ovog vikenda u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.06.2022.

0

Ciferšlus

Ciferšlus

Svoju modnu viziju na Ciferšlusu će 4. i 5. lipnja predstaviti veliki broj modnih dizajnera za odrasle i za djecu. Adresa: Family Mall, Zagreb.

Modna hrvatska scena postat će bogatija za još jedan fantastičan modni sajam koji će okupiti pedesetak hrvatskih dizajnera odjeće i modnih dodataka. Sajam će trajati od 4. do 5. lipnja u Family mallu i ulaz je besplatan.
Svoju modnu viziju na Ciferšlusu će predstaviti veliki broj modnih dizajnera za odrasle i za djecu među kojima su: Bite My Style by Zoran Aragović koji će na sajmu predstaviti novu kolekciju, Levin Coco, Kerefeke, Mommy’s Garden, Miaart, Indestructible shop, Vitrum in fabula, Eloo dizajn, Emma-Bo, Minami, Tanja dela Nešto, Laura’s dream, Ayalen creations, Wood U, Colewos, MyMy Concept, We know, Double trouble, Anas tie, Filia dizajn, Vilinsko tkanje, Bradonja i plava, Broonca, Džaaks, modni atelje Botun, Vibela design, One by Marlu, Happiness Jewlery by Maja Estella, Iva Kuzmanović, Mickey handmade, Ekoetnoart, Fashionbourg, M’art’A, Marmelo bags, Nuuit, Nohaa, Marte Jewelry, Inestetik, AMD dizajn, Boris Pleša, Štambuk dizajn, Dive, Kast, Teja, Mini industry, Minerva, Svi Kolori, Elena’s, a u goste nam stižu dragi modni brandovi iz regije poput Tekkne i Ants t-shirt by Marija Radumilo s čime najavljujemo i najveći regionalni modni sajam u Hrvatskoj!
Osim velikog broja domaćih modnih dizajnera, imat će te priliku probati i kupiti kozmetičke proizvode novog hrvatskog branda ’ard natural cosmetics, obogatiti vitrinu sa unikatnim Odeata ceramics šalicama ili iznenaditi djecu ručno rađenim igračkama Kišta by Vavra i Art design by Tamara. Al kaprone će se pobrinuti da ne ostanete žedni s više od 30 vrsti različitih voćnih i čokoladnih rakija.

Zašto kupovati odjeću hrvatskih dizajnera?

Domaći proizvođači su uvijek tu za vas! Nosimo jedinstvenu i unikatnu odjeću s kojom svi zajedno podržavamo domaće modne craftaše  i njihovu kreativnost, a kroz njihove modne predmete  izražavamo svoju osobnost. Ne zaboravimo da nam domaći dizajner pruža osoban pristup, a i uvijek se sjete našeg imena. Kao kupci pomažemo da održivost stavimo na prvo mjesto i smanjimo masovnu proizvodnju. U vremenu kada sve teče prebrzo i štetno za živi svijet oko nas, radom se trudi učiniti nešto dobro za naš planet i promijeniti način kupovine.

VIŠE O TEMAMAFamily mallCiferšlushrvatska moda
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se