'Modni Oscar' za Michelle Obamu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 21.06.2009.

0


Prije par mjeseci Michelle Obama je u velikom stilu osvojila cover američkog Voguea, njen elegantni stil hvale modni urednici sa svih strana svijeta, a ona je vjerna kreacijama Jasona Wua, Isabel Toledo, Gapa, Narcisa Rodrigueza... Dakle - uglavnom preferira američke dizajnere, iako je nedavno ugodno iznenadila Britaniju pojavivši se na jednom eventu u Bijeloj kući u haljini dizajnerskog dvojca Basso & Brooke.

Prije par mjeseci Michelle Obama je u velikom stilu osvojila cover američkog Voguea, njen elegantni stil hvale modni urednici sa svih strana svijeta, a ona je vjerna kreacijama Jasona Wua, Isabel Toledo, Gapa, Narcisa Rodrigueza... Dakle - uglavnom preferira američke dizajnere, iako je nedavno ugodno iznenadila Britaniju pojavivši se na jednom eventu u Bijeloj kući u haljini dizajnerskog dvojca Basso & Brooke. Prva dama SAD-a sada se može pohvaliti i formalnom potvrdom o dobrom stilu, jer ju je Udruženje američkih dizajnera proglasilo modnom ikonom, točnije - dalo joj je nagradu za 'poseban doprinos modi'. Njen je stil pohvalila i velika Diane von Furstenberg.
 
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se