Modni ormar: Fotografije Ante Magzana u Galeriji ULUPUH

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.10.2012.

2

Sydney | Foto: Anto Magzan

Sydney | Foto: Anto Magzan

U okviru ovogodišnjeg 7. Modnog ormara, u Galeriji ULUPUH (Tkalčićeva 14) u Zagrebu od 7. do 13. studenog moći će se pogledati izložba fotografija Ante Magzana

Izložba fotografija Sydney Light&Shade Ante Magzana otvorit će u srijedu, 7. studenog u 19 sati u Galeriji ULUPUH u Zagrebu.
Foto: Anto Magzan

Foto: Anto Magzan

"Sjajan portretist i modni fotograf Anto Magzan očaran je i gradovima, odnosno sviješću da i njih može portretirati kamerom kao i bilo koju osobu. U oba slučaja to je složen posao (međusobnog) upoznavanja. I rizika da nam izmakne srž. Zato se tu fotograf nužno otvara koliko i snimani model. Zato izložbom 'Sydney Light&Shade' Magzan kamerom otkriva biografiju Sydneya, a važnim svojim dijelom i – autobiografiju!", napisala je Ana Lendvaj u predgovoru.
Izložba će se moći pogledati do 13. studenog, radnim danom od 10 do 17 sati, u subotu od 10 do 13 sati, dok je nedjeljom galerija zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.

Foto: Anto Magzan

Foto: Anto Magzan

Modni ormar je projekt Tekstilno-tehnološkog fakulteta (TTF) Sveučilišta u Zagrebu koji se uspješno se održava već sedmu godinu i primjer je promocije dobrog dizajna budućih dizajnera kao strukovnog natjecanja studenata TTF-a. Po uzoru na inozemne modne manifestacije MittelMode Gorizia i Royal Academy of Art iz Antwerpena, Modni ormar je prepoznatljivo modno događanje koje pruža priliku mladim dizajnerima da se predstave široj publici, ali i profesionalcima modne struke.

VIŠE O TEMAMAModni ormarAnto Magzanmodna fotografijaTekstilno-tehnološki fakultetAna LendvajGalerija ULUPUH
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se