Modni dodaci by Mango: Evo što nosimo ove jeseni!

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 18.09.2018.

22

Nova kolekcija popularnog Manga obiluje modnim dodacima koji prezentiraju najvažnije modne trendove. Životinjski i karirani uzorak, kaubojske i visoke čizme - tu je sve!

Mango ima novu kolekciju posvećenu modnim dodacima koji vam o modnim trendovima za nadolazeću jesen mogu reći gotovo sve!
Dakle, što ćemo nositi ove jeseni? Što se tiče uzoraka, zasigurno već znate: Nosimo karirani uzorak, baš kao i životinjski. Upravo će animalni print obilježiti nastupajuću sezonu, nosit ćemo ga na kaputima, cipelama, torbama, remenju - jednom riječju, svugdje!
Osim tih uzoraka, in je crvena boja, stoga nije neobično što smo u Mangu pronašli torbe i gležnjače u toj boji. Tu je i nakit od bisera, remenje - kako crno, tako i ono s uzorkom zmije, kao i velike shopper torbe.

Sve to će obilježiti modnu jesen, razveseliti vaše outfite i podići modne kombinacije. Svi vas komadi čekaju u galeriji fotografija!

VIŠE O TEMAMAMangotorbegležnjačecippelečizmevisoke čizmeživotinjski uzoraktorbeshopper torbeanimalni printšaloviremenje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se