Purgerice su IN: Dva modna trenda nosit ćemo sve do proljeća 2019.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.12.2018.

95

Zagreb blista u adventskom izdanju, predblagdanska čarolija vreba na svakom koraku, a ulicama dominira nekoliko zimskih modnih trendova

U Zagrebu je baš sve u znaku Adventa, predblagdanska se čarolija već sada osjeti na svakom koraku, subotnje gužve teško je riječima opisati, a ta nas je prenapučenost protekle subote koštala i jedne malo veće galerije fotografija, ali što je tu je. Uskoro ćemo nadomjestiti mali kvantitativni i kvalitativni manjak ove galerije fotografija, u kojoj vas čeka dvadesetak manje-više tipičnih zimskih kombinacija.
Dva se trenda izdvajaju kao najveći prosinački krikovi, svojevrsna opća mjesta zadnjeg mjeseca u 2018. godini. Na prvom su mjestu svakako, zasad bez premca, topki kaputi od umjetnog krzna, i to u svim mogućim bojama smještenim između crne i bijele, a jako su popularni i svi tipovi kapa, od onih standardnih pletenih izdanja do romantičnih beretki i modela nadahnutih military stilom.
Kako je to sve izgledalo na trećoj po redu subotnjoj špici u prisuncu 2018. - škicnite u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeAdvent u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se