Modne razglednice s Kvarnera: Sve je spremno za 13. Riječke stepenice

Piše: CroModa, Rijeka
Objavljeno 21.08.2019.

0

Foto: Josip Čekada

Foto: Josip Čekada

13. Riječke stepenice održat će se u petak 23. kolovoza s početkom u 20:30 sati na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna u Rijeci

Modne kolekcije za jesen/zimu predstavit će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella, Jeordie's, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstavit će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt te učenici Trgovačke i tekstilne škole.
Riječke stepenice prati i modni editorijal koji je snimljen na poznatim riječkim lokacijama poput Gradske ure, katedrale Sv. Vida, Guvernerove palače, broda Galeb, kazališta Ivana pl.Zajca...
Riječke stepenice

Riječke stepenice

Prireme za set na sedam različitih lokacija počele su u ranim jutarnjim satima u Teatro suit&rooms, gdje su manekenke uljepšavale vizažistica Paola Peček i stilistica Manuela za studio Perman Experience.

Svi oni koji fizički neće moći doći 13. Riječke stepenice, moći će ih pratiti uživo u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi.

VIŠE O TEMAMARiječke stepenice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se