Modne blogerice snimile editorijal za Accessoires i CAP!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.03.2012.

0

U sjajnom editorijalu, organiziranom od strane Cro-A-Portera, sudjelovale su blogerice Ana Karadžole (Psycho Couture), Ljupka Tanevska (Sad pony Guerilla Girl) i Sonja Cvrk (Trendy White) i Magdalena Balenović (Maggie-Of-Style)

Modni blogeri za Accessoires i Cro A Porter | Foto: Jurica Sertić

Modni blogeri za Accessoires i Cro A Porter | Foto: Jurica Sertić

Odlična suradnja branda Accessoires i najpopularnijih hrvatskih modnih blogera i dalje se nastavlja. Snijeg je okopnio, dolaze topliji dani, na ulice se vraćaju vedrije boje pa je tako vrijeme bilo i za novi editorijal modnih dodataka.

Jurica Sertić nas je tjerao da se namještamo i poziramo, a mene je čak i prozvao Zoolander zbog mojih poza

Već treći put zaredom blogeri napravili svoj izbor modela, svaki je složio po tri stajlinga za koje smatraju da su modni must-have za ovo proljeće, te su na taj način svim potencijalnim klijentima lanca dućana Accessoires pomogli pri odabiru.

U zabavnom editorijalu, organiziranom od strane Cro-A-Porterova tima, ovaj put su sudjelovale modne blogerice Ana Karadžole (Psycho Couture), Ljupka Tanevska (Sad pony Guerilla Girl) i Sonja Cvrk (Trendy White) i Magdalena Balenović (Maggie-Of-Style). Djevojkama se ovaj put pridružio i mladi modni novinar i bloger Dino Bonačić koji će poznavateljima blogerske scene biti poznatiji po svome blogu Style-Brick-Road.

Sonja Cvrk (Trendy White) | Foto: Jurica Sertić

Sonja Cvrk (Trendy White) | Foto: Jurica Sertić

"Kao i uvijek bilo je super pod kreativnim vodstvom Cro-A-Porterova tima i fotografa Jurice Sertića koji nas je tjerao da se namještamo i poziramo, a mene je čak i prozvao Zoolander zbog mojih poza" - našalila se blogerica Ana Karadžole.

"Odlična su ova blogerska druženja, gledali smo jedni druge, međusobno si sugerirali i pritom se još dobro zabavili. Sve ovo što sam danas odabrala mi je zaista super i sve ću sigurno i dalje nositi, a moći ćete me vidjeti i kako se u tim stvarima slikam i za svoj blog" - oduševljeno nam je otkrila Ljupka Tanevska.

Ništa manje nisu bili oduševljeni Sonja i Dino. "Ovisna sam o remenju, pa sam tako danas svoje stajlinge i bazirala na tom modnom dodatku" - rekla je Sonja Cvrk, dok je Dino dodao kako se odlično zabavio na snimanju s djevojkama te kako se zapravo istinski iznenadio kad je vidio kako se dobre stvari u Accessoiresu mogu naći i za dečke.

> Blogomanija


VIŠE O TEMAMACroAPorterAccessoiresmodne blogericeAna KaradžoleLjupka TanevskaSonja CvrkMagdalena BalenovićDino BonačićJurica Sertić
Povezano