Moderni trendovi stvoreni u centru Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.04.2021.

0

Ideje za proljeće

Ideje za proljeće

Zašto Zagrepčanke vole haljine? Zato jer ništa bolje od haljine ne može opisati karakter žene, istaknuti njezinu ljepotu i pokazati svijetu tko je ona zapravo

Žene su u Zagrebu poznate po modnoj osviještenosti, a s bojama se dobro snalaze. Tako naše zaljubljenice u dobar ukus često biraju dvije boje suparnice koje su neprolazno moderne.
Inspirirajte se!

Inspirirajte se!

Kraljevsko plava i zagasito crvena haljina poželjna su pojava u svakom ženskom ormaru. Prva ističe ženinu profinjenost, šarm i privlačnost, a druga njezinu eleganciju, urbanost i odvažnost.
Haljine iznad svega

Haljine iznad svega

Ženstveni kroj haljine nastaje igrom volumena i dosega, a pobjedu odnose puni krug i dužina do koljena. Ovakav kroj odgovara gotovo svakoj ženi i može se nositi u bilo kojoj prigodi.

Proljeće u punom sjaju

Proljeće u punom sjaju

Kaputić A kroja svojom se neutralnom bojom savršeno uklapa među vedre boje na kojima se našao. Osim što je nenametljiv, kaputić je ujedno i saveznik u borbi protiv hladnoće tijekom ovog hirovitog proljeća.

Zagrebačke modne ideje

Zagrebačke modne ideje

S visokom potpeticom, ali nogama čvrsto na zemlji, Ona je spremna ostaviti dobar dojam i biti trendi na zagrebačkim ulicama.

VIŠE O TEMAMAhaljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se