Mjuzikl Crna kuća vraća se u Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.04.2013.

0

Mjuzikl Crna kuća

Mjuzikl Crna kuća

Nakon spektakularnog gostovanja u Krapini, gdje su otvorili Glumački festival, rasplesani franjevci i opatice, gričanke i vještice ponovo će zabavljati Zagrepčane

Vesela priča s Kaptola se vraća u Zagreb! Nakon sjajnog gostovanja na Glumačkom festivalu u Krapini gdje se pjevalo i plesalo a pozitivna energija prštala punom dvoranom, mjuzikl Crna kuća autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka se vraća u kino Studentskog centra u Zagrebu. Rasplesani franjevci i opatice, gričanke i vještice zagrepčane će zabavljati 11. travnja, a spletke s Griča i Kaptola ponovo će vratiti osmijeh na lice metropole.
U novoj izvedbi najpoznatijeg mjuzikla u boji izbit će sukob između Griča i Kaptola a  franjevci, opatice, gričanke i vještice zavladat će metropolom i oživjeti čarobnu priču iz 16. stoljeća. Bogata kostimografija u kombinaciji sa profesionalnim plesom i glumom na najvišem nivou bez sumnje će ostaviti bez daha sve one koji do sada nisu uspjeli pogledati ovu urnebesno zabavnu komediju.
Crna kuća originalno je djelo autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, oživljeno pod redateljskom palicom svjetski poznatog koreografa i redatelja Igora Barberića. Dramaturg mjuzikla je Igor Weidlich, a pojačanje je stiglo i s Broadwaya – glazbeni ravnatelj Seth Weinstein polirao je glasove i vokalne aranžmane. Za spektakl je zaslužna nezavisna B Glad produkcija, koja je prodrmala regiju uspješnicom Footloose. U glavnim ulogama zasjat će već dobro poznata glumačka postava, glumice Dunja Fajdić i Marija Kolb te glazbenica Antonija Barišić. Glavnog pozitivca utjelovljava Hrvoje Foretić, a negativca Damir Kedžo.

VIŠE O TEMAMACrna kućamjuziklLadislav PrežigalHrvoje ForetićDamir KedžoDarko HajsekAntonija Barišićmjuzikl
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se