Mia Dimšić voli ELFS: Poznata pjevačica odabrala tenisice za jesen

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.08.2019.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Mia Dimšić, Damir Kedžo i Gigi zvijezde su nove reklamne kampanje za tenisice s potpisom hrvatskog modnog dvojca ELFS

Kada ste posljednji put čuli jednu lijepu, pozitivnu, hrvatsku modnu priču? Domaći modni dvojac ELFS, u suradnji s domaćim obućarskim divom na tržište lansira nove tenisice sa svojim potpisom. Poznata lica za njima su već poludjela, a kad ih vidite, bit će vam jasno i zašto.
Vidi se izdaleka da su Damir Kedžo, Mia Dimšić i Elfsi odličan spoj! Oni su mladi, uspješni, žive i rade u Hrvatskoj. Štoviše, potiču hrvatsku proizvodnju i modu s domaćim potpisom! I dok je poznata Osječanka već koketirala s modnim angažmanima, poznatom glazbeniku ovo je bio prvi put da je spremno zakoračio u ulogu modela!
Mia Dimšić za Elfs

Mia Dimšić za Elfs

Uz Miu, još je jedna Slavonka ukrala pažnju na ovom modnom druženju. Kujica Jack Russell terijera Gigi rođena u Slavonskom brodu nova je Kedžina miljenica! Pa se tako i za nju vrlo brzo pronašlo mjesta u ovoj kampanji!

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Tko će biti zaštitna lica ove kampanje, Aleksandar i Ivan nisu dvojili ni sekunde. S Damirom i Miom, kako se popularno kaže, skužili su se na prvu. A ljubav je obostrana!

Mia Dimšić za Elfs

Mia Dimšić za Elfs

"S Alexom i Ivanom surađujem već nekoliko godina, oni su mi među prvim dizajnerima koji su mi pružili ruku i rekli: Tu smo kad god što trebaš! I kada dođem k njima u trgovinu, kao da sam kod kuće. Bila sam i na nekoliko njihovih revija tako da su oni definitivno moji najbolji prijatelji u svijetu mode" - kaže Mia.

Damir Kedžo

Damir Kedžo

Da hrvatski svijet mode ne diše na škrge, ELFSI brinu posljednjih 15 godina! Sada su otišli korak dalje i udružili snage s Borovom, slavonskim obućarskim divom.

"Nama je bitno da dajemo posao našim ljudima i da cijela priča ostane u našem krugu. Da potičemo domaću proizvodnju, pogotovo jer je jako teško opstati u tekstilnoj indusitriji. Svi pričaju o tradicionalnim muškim zanimanjima poput brodogradnje, a ne znaju u kakvim se problemima nalazi obučarska i tekstilna industrija. Taj dio koji se možda više veže uz žene. Takve tvornice propadaju iz dana u dan i zato smo sretni jer donosimo posao u domaće tvornice. Kada ostanemo bez toga, žalit ćemo za svime ovime" - rekao je Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a.

VIŠE O TEMAMADamir KedžoMia DimšićtenisiceElfs
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se