MissAdventure, prvi svjetski festival za blogerice u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.03.2019.

1

MissAdventure festival

MissAdventure festival

Miss Adventure prvi je međunarodni festival koji dolazi u Hrvatsku, okuplja i povezuje ženske digitalne nomade – blogerice, influencerice, poduzetnice...

Oduvijek si željela pisati, stvarati i voditi svoj vlastiti posao, no nikada nisi imala pravo mentorstvo, upute ili pomoć? Imaš blokade, a želje za pokretom u tebi nikada nisu bile jače? MissAdventure festival upravo je ono što ti treba!
Miss Adventure festival prvi je internacionalni festival koji dolazi u Hrvatsku, okuplja i povezuje ženske digitalne nomade – blogerice, influencerice, poduzetnice i one koje žele naučiti kako to postati. Ovaj jedinstveni festival održava se od 17. do 19. svibnja 2019. godine u predivnom ambijentu dvorca Belaj u Istri, a pružit će vam uvid u znanje i trikove koji su potrebni pri samostalnom početku.
Sudionice će na festivalu imati prilike proći kroz korisne radionice i dijeliti iskustva o vlastitom putu i poslovanju, međusobno se inspirirajući.

"Smatram kako ovaj festival omogućava učenje iz prve ruke, na iskustvu djevojaka i žena koje su prošle cijeli taj digitalni put,  a mislim da nema boljeg načina učenja od iskustvenog. Ponosna sam što će se ovaj festival odvijati upravo u mojoj Hrvatskoj." – izjavila je osnivačica The MissAdventure platforme i MissAdventure festivala, Paola Crevatini Rebsamen.

Osim s Paolom, na festivalu će sudionice imati prilike povezati se i slušati inspirativne priče travel influencerice Marine Comes, motivacijske govornice koja je preveslala Pacifik Natalie Cohen, osnivačice "Women in Travel" Alessandre Alonso, content creatorice i blogerice Maše Butare, travel influencerice Nathalie Roch i mnogih drugih poduzetnica iz Hrvatske i svijeta. Ovo je jedinstvena prilika za edukaciju i odgovore na sva pitanja vezana uz pokretanje vlastitog posla. Financiranje, brendiranje, marketing, komunikacija i izgradnja brenda samo su neke od tema o kojima će se razgovarati.

The MissAdventure zajednica potiče i pomaže ženama da postanu poduzetnice (s fokusom na digitalni biznis), povezuje žene putnice, kreatorice sadržaja i poduzetnice jačajući žensku solidarnost diljem svijeta. Omogućava im vrijedna partnerstva i povezivanje s brendovima, uslugama i turističkim zajednicama, pronalazeći alate koji će im pomoći u globalnim avanturama.
 
Ovaj festival savršena je prilika za razmjenu iskustva, širenja vidika, stvaranje novih poslovnih veza, kreiranje mogućnosti i prilika.

VIŠE O TEMAMAblogericemodne blogericeinfluensericePaola Crevatini Rebsamen
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se