Jesenski trendovi na Instagram Story reviji Planet obuće

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 11.10.2022.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Influencerice su nosile modele iz nove kolekcije Planet obuće, sezona jesen-zima 2022/23., koje su kombinirale sa svojim outfitom

Planet obuća organizirala je svoju 7. instagram story reviju na kojoj se već tradicionalno najavljuju novi trendovi za sezonu jesen/zima. Pod sloganom „shoes2style“ novu kolekciju Planet obuće predstavile su poznate modne influencerice: Andrijana Dedić (mademoiselle_ad), Matea Frajsberger (click4chic), Marija Čamber (mariahs_chambers) i Andrea Trgovčević (andrea_trgovcevic)

Influencerice su nosile modele iz nove kolekcije Planet obuće, sezona jesen-zima 2022./23., koje su kombinirale sa svojim outfitom. U fokusu su bile ženske trendy gležnjače i tenisice te modne torbice za dnevni look. Glavna poveznica svih stajlinga bio je urbani casual čime su influencerice pokazale kako se najbolje nose i kombiniraju modeli obuće za svakodnevno nošenje u grad, na posao za šetnju, shopping i izlazak.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Ove sezone posebno su popularne beige i nude nijanse te zlatni i rosegold detalji na obući i torbicama. Stajlinzi influencerica savršeno su naglasili privlačne linije gležnjača i ženskih tenisica te poslužili kao izvrsna inspiracija za “copy that look”.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Andrijana Dedić pokazala je kako se nose elegantne Chelsea gležnjače i potpuno očarala svojim stajlingom. Matea Frajsberger pripremila nas je za zimu noseći neodoljive “Ella” rosegold gležnjače s krznom, koje je odlično stilizirala s all white outfitom. Marija Čamber poigrala se bijelo-crnim uzorkom i tako na najbolji način istaknula bijele gležnjače i “Elviton” tenisice goldstar. Bijele “Nina fashion” tenisice s flatform potplatama, te torbica u obliku telefona pravi su mamac za oči, a Andrea Trgovčević odlično ih je prezentirala u prpošnom i veselom izdanju.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Revija se u cijelosti mogla pratiti uživo s instagram profila influencerica te instagram storyja Planet obuće gdje je bila praćena mnoštvom online gledatelja koji su na ovaj jedinstveni način mogli iskusiti atmosferu revije, a istovremeno dobiti i ekskluzivni uvid u novu kolekciju te mogućnosti kombiniranja lookova.

Planet obuća

Planet obuća

Istražite, kombinirajte i inspirirajte se novom kolekcijom Planet obuće na instagram.com/planetobuca, a modele potražite u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća.


VIŠE O TEMAMAPlanet obućainfluensericemodne revijeAndrijana DedićMatea FrajsbergerMarija ČamberAndrea Trgovčević
Povezano