Miranda Kerr: Recept maske za lice od krastavaca za mladolik izgled

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 31.07.2020.

0

Foto: Costume

Foto: Costume

Slavna manekenka kaže kako je maska za lice od krastavaca čudo, stoga vam donosimo njezin recept te savjete za korištenje

Maska za lice od krastavca idealna je za liječenje oteklina, pigmentacija, pa čak i akni. Tako bar kaže Miranda Kerr. Slavna manekenka testirala je masku od krastavca na sebi i rado dijeli recept za, kako smatra, čudotvorni lijek.

Sastav i postupak pripreme maske od krastavca vrlo je jednostavan, što je dobra vijest. Bez obzira na tu jednostavnost, postoje mnoge prednosti ove maske.

Dakle, da bi osvježila kožu nakon vrućeg dana, Miranda Kerr nariba krastavac, od njega napravi kašu i nanosi je na lice kao masku. Ponekad čak stavlja kriške krastavca na oči zato što one smanjuju jutarnju natečenost i podočnjake:

"Obožavam raditi ​​hladnu masku od krastavca za lice", podijelila je Kerr za Beauticate. "Morate osigurati da su krastavci vrlo hladni. A onda ih samo protrljajte da napravite masku. Koristim i hladne kriške krastavca na očima ako se probudim i vidim podočnjake ispod. Meni zaista djeluje. "

Recept je, dakle, jednostavan, isprobajte ga i javite rezultate!


VIŠE O TEMAMAMiranda Kerrmaske za licenjega licanjega kože
Povezano