Micica predstavlja proljetni nakit za nježne i snene žene

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.03.2013.

1

Neutaživa žeđ za ornamentikom, uvijek protkanom baroknim duhom nekog dalekog svijeta mašte, ukazuje na beskrajnu inspiraciju za nove ogrlice, broševe, prstenje i narukvice domaćeg branda Micica

Kroz prepoznatljiv jezik oblikovanja nakita, Micica je u novoj kolekciji potražila motive u prirodi, njezinim godišnjim dobima, mirisima i bojama, šumskim stvorenjima. Razaznajemo tako oblike runolista, jelenjaka, rogova, ptičica. Njima dominira jesenski kolorit, zagasito crvenih i smeđih tonova. Punijom bojom i formom isprepletenih vitica, Micica iznova nudi ključ u srce samouvjerene i snažne, nježne i snene žene. Na šeširu, haljini, bluzi, marami, raznih materijala, boja i uzoraka, Micica suptilno uvlači u razigrani svijet likova i predmeta, otkrivajući šumske priče nekog stoljetnog sna.
Kampanja za proljeće/Ljeto 2013. snimljena je u baroknoj palači šećerane Rikard Benčić u Rijeci a njeno je zaštitno lice Sendy O (Talia model), za čiju se frizuru pobrinula She cuts your hair, dok Doris Fatur potpisuje fotografiju.
Ovom Micicinom kolekcijom predstavljen je i novi vizualni identitet brenda kojeg potpisuje dizajnerski duo Šesnić & Turković.

VIŠE O TEMAMAMicicaDoris FaturShe cuts your hairTalia ModelogrliceprstenjenakitnarukviceŠesnić & Turković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se