'Mia Kovačić utjelovljuje prirodnu ljepotu i pozitivne vrline'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.07.2022.

0

Mia Kovačić za Lancôme

Mia Kovačić za Lancôme

'Njezin neizmjerni talent i joie de vivre čine je savršenim izborom da se pridruži Lancômeovoj obitelji ambasadora brenda', kažu iz Lancômea

Njega kože je stvar povjerenja. Od svog lansiranja 2009. Lancome Advanced Génifique je postao globalni fenomen s više od 35 milijuna prodanih bočica diljem svijeta. 2022. godine, Lancôme je snimio prvu lokalnu kampanju s Miom Kovačić. Mia je magistra dizajna interijera te je u javnosti poznata kao kolumnistica i televizijska voditeljica emisija.

"Mia Kovačić utjelovljuje prirodnu ljepotu i pozitivne vrline. Sa svojom nenametljivom elegancijom, prirodnim šarmom i vedrim duhom, odražava vrijednosti Lancômea. Njezin neizmjerni talent i joie de vivre čine je savršenim izborom da se pridruži Lancômeovoj obitelji ambasadora brenda", kažu iz Lancômea.

Advanced Génifique Lancômeov je serum broj 1 za sve žene, svih dobi, tipova i tonove kože.

Foto: Lancôme

Foto: Lancôme

Uravnotežen mikrobiom ključ je zdravog i lijepog izgleda kože. Godine, vanjski agresori, zagađenje, UV zrake, neuravnotežena prehrana i ostali čimbenici mogu ugroziti njegovu ravnotežu. Ako naš mikrobiom postane neuravnotežen zbog vanjskih ili unutarnjih čimbenika, može izgubiti sposobnost svoje uloge na optimalnoj razini. Kao rezultat toga, naša koža postaje ranjiva.

Advanced Génifique serum dokazano pomaže prilikom jačanja i obnove mikrobioma kože, oslabljenog nakon agresivnih vanjskih utjecaja, i to već od prve kapi.


VIŠE O TEMAMALancomeMia KovačićLancome Advanced Genifique
Povezano