Mia Dimšić i Domenica u ljetnim izdanjima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.08.2020.

0

Domenica Žuvela i Mia Dimšić

Domenica Žuvela i Mia Dimšić

Hrvatske glazbenice Mia Dimšić i Domenica vruće ljetne dane provode zajedno u Vela Luci na otoku Korčuli gdje se pripremaju za veliki koncert Zaklade 'Hrvatska za djecu'

Mia i Domenica kao ambasadorice Zaklade održat će koncert pod zvijezdama u subotu, 22. kolovoza od 21 sat na splitskoj tvrđavi Gripe. Prihod od prodanih ulaznica ide gluhoslijepim osobama okupljenim pod udrugom Dodir.
"Po prvi puta se obje moramo složiti i reći da nam je ovo ljeto zaista neobično. Inače ljeti najviše radimo, no ove je godine sve drugačije. Fale mi koncerti i publika, tako da ne mogu dočekati koncert 22. kolovoza i pogotovo zato što zajedno nastupamo. Nas dvije smo se u svemu našle i Miu smatram pravom iskrenom prijateljicom!” – istaknula je Domenica koje je od Mie mlađa samo jedan dan te otkrila zanimljive planove za ostatak godine: “Dogovorile smo se da ćemo sigurno jedan rođendan zajedno proslavit na pola puta od Vele Luke i Osijeka. Tako smo povukle paralelu i našle na karti Gladnik. Shvatile smo da je to idealno mjesto za nas dvije jer obje obožavamo sve što je vezano uz hranu."
Prava je rijetkost steći iskrenog prijatelja, no ove dvije glazbenice svoje iskreno prijateljstvo njeguju već dugi niz godina stoga ne čudi kako svaki svoj slobodan trenutak pokušaju zajednički organizirati. Velika su podrška jedan drugoj te svoja ljeta već tradicionalno provode za otoku Korčuli. Osim u ronjenju djevojke uživaju u večernjim šetnjama, miru i ljepotama otoka.

Domenica i Mia

Domenica i Mia

"Nas dvije se skoro u svemu slažemo, ali ima jedna stvar oko koje se raspravljamo - spavanje! Ja obožavam dugo spavati, a Domenica uvijek želi iskoristiti što više dana, tako da uvijek radimo neki kompromis iako mislim da ja na kraju uvijek popustim" – otkrila je vesela Mia Dimšić.

Glazbenice pozivaju na koncert od kojeg će prihod ići za potrebe edukacije osobnih asistenata bez kojih gluhoslijepe osobe ne bi imale nikakvu šansu za uključenje u normalan život.

Domenica i Mia

Domenica i Mia

Ulaznice za koncert Mie Dimšić i Domenice za Zakladu "Hrvatska za djecu" mogu se kupiti u sustavu Croatia Ticketsa putem službene stranice www.croatia-tickets.com po cijeni od 100 kuna.  Pokrovitelji koncerta su Grad Split, JANAF, HDS ZAMP te Karaman koncert te supokrovitelji Dalmatinski portal i radio Dalmacija.

VIŠE O TEMAMAMia DimšićDomenica ŽuvelaHrvatska za djecu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se