Mia Biondić u proljetnoj kampanji Kon2re Studija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.03.2016.

10

Mia Biondić za Kon2re Studio

Mia Biondić za Kon2re Studio

Hrvatski brand Kon2re Studio predstavlja kampanju pod nazivom Attitude za 2016. godinu, neopterećenu sezonama, već vremenom u kojem je nastala

Sam naziv kampanje započeo je osnovnim pitanjem; What you got? - Attitude. Drugim riječima; ono što nosiš U sebi je ono što nosiš i NA sebi. To je više nego vidljivo u interpretaciji Mije Biondić, kao zaštitnog lica samog branda i jedne od najboljih glumica svoje generacije. Iznimna je njezina sposobnost transformacije lica, tijela, izražaja, te količina energije koju je prenijela u izvedbi jake, neustrašive i drske Kon2re žene, kažu iz ovog branda.
Kon2re Studio pod kreativnom palicom dizajnerice Meline Marelje predstavlja novu liniju ruksaka u prepoznatljivoj igri sa strukturalnim okomitim i vertikalnim šavovima, koji izgledom nalikuje muzičkom instrumentu - harmonici.
Attitude i dalje ostaje vjeran svojoj paleti crne, crne i crne sa novim tragovima pastelnih tonova roze, zelene, plave i sive boje. Kampanja  je nastala u suradnji sa fotografom Zvonimirom Ferinom, dok make-up potpisuje sjajna Kasandra Draganić. Nova kolekcija dostupna je u Croatian Design Superstoreu i njihovom web shopu, te Kon2re Studiju.

VIŠE O TEMAMAKon2reMia BiondićZvonimir FerinaKasandra DraganićMelina Marelja
Povezano

Charlie design lookbookom bestselera slavi 30 godina

Najbolje kreacije Loredane Bahorić

Charlie design lookbookom bestselera slavi 30 godina


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se