Mia Biondić u proljetnoj kampanji Kon2re Studija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.03.2016.

10

Mia Biondić za Kon2re Studio

Mia Biondić za Kon2re Studio

Hrvatski brand Kon2re Studio predstavlja kampanju pod nazivom Attitude za 2016. godinu, neopterećenu sezonama, već vremenom u kojem je nastala

Sam naziv kampanje započeo je osnovnim pitanjem; What you got? - Attitude. Drugim riječima; ono što nosiš U sebi je ono što nosiš i NA sebi. To je više nego vidljivo u interpretaciji Mije Biondić, kao zaštitnog lica samog branda i jedne od najboljih glumica svoje generacije. Iznimna je njezina sposobnost transformacije lica, tijela, izražaja, te količina energije koju je prenijela u izvedbi jake, neustrašive i drske Kon2re žene, kažu iz ovog branda.
Kon2re Studio pod kreativnom palicom dizajnerice Meline Marelje predstavlja novu liniju ruksaka u prepoznatljivoj igri sa strukturalnim okomitim i vertikalnim šavovima, koji izgledom nalikuje muzičkom instrumentu - harmonici.
Attitude i dalje ostaje vjeran svojoj paleti crne, crne i crne sa novim tragovima pastelnih tonova roze, zelene, plave i sive boje. Kampanja  je nastala u suradnji sa fotografom Zvonimirom Ferinom, dok make-up potpisuje sjajna Kasandra Draganić. Nova kolekcija dostupna je u Croatian Design Superstoreu i njihovom web shopu, te Kon2re Studiju.

VIŠE O TEMAMAKon2reMia BiondićZvonimir FerinaKasandra DraganićMelina Marelja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se