Megan Fox za Avonov parfem Instinct

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.09.2013.

2

Megan Fox za Avon Instinct

Megan Fox za Avon Instinct

Avon je odabrao Megan Fox kao zaštitno lice svog najnovijeg mirisa - Instinct EdP

Avon će novi parfem Instinct EdP lansirati početkom jeseni, prvo u Europi, a zatim u Sjedinjenim Američkim Državama te u ostatku svijeta u 2014. godini. Kao zaštitno lice odabrana je Megan Fox, koja savršeno odgovara intenzivnim egzotičnim notama novog mirisa – zamamnim, voćno-cvjetnim za nju i drvenastim zavodljivim aromama za njega. Evocirajući opojan osjećaj gubitka kontrole i prepuštanja željama, Avon Instinct je utjelovljenje senzualnosti koju predstavlja Megan.
Avon Instinct

Avon Instinct

"Kada mi je Avon prišao s upitom da predstavljam Instinct, oduševila sam se ukazanom prilikom, i to baš za ovaj miris", pojašnjava Megan. "Vrlo sam sretna što sam dio branda koji oduvijek volim i poštujem. Instinct je namijenjen ženama koje su svjesne svog seksipila. Mislim da je to odličan osjećaj."
"Pri stvaranju Avon Instincta, imali smo na umu osobu koja bi portretirala suštinu ovog divljeg primamljivog mirisa", otkriva Denise McAvoy, globalna potpredsjednica marketinga u kategoriji mirisa. "Nitko ne odaje instinktivnu magnetsku privlačnost bolje od  Megan - muškarci i žene podjednako je vide kao odvažnu, zadivljujuće ljepote, zamamnu. Ona je savršeno lice za miris koji je izrazito privlačan i pomalo opasan."

Sastojci Instincta

- Raskošni zeleni tonovi, tropska karambola: moderna bujna svježina vodi vas u zeleni vrt gdje će vaša osjetila dotaknuti kapi rose i zrake sunca.

- Božur i lokvanj, Camellia ScentTrek™: Jedan od Givaudanovih ekskluzivnih ScentTrek™ sastojaka, latice kamelije otkrivaju zavodljiv miris budeći tjelesne osjećaje iskušenja i želje

- Sensualna sandalovina: daje kremastu, egzotično drvenastu senzaciju, jasan potpis mirisa. Senzualna i meka, sandalovina pruža umirujuć učinak, ostavljajući vas umotane u bogatoj senzualnosti.

VIŠE O TEMAMAAvonMegan Foxženski mirisiDenise McAvoyAvon Instinct
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se