Max Factor Lipfinity Rising Star za rođendan ikone među ruževima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.07.2020.

0

Max Factor Lipfinity Rising Star

Max Factor Lipfinity Rising Star

Max Factor lansira Rising Star kolekciju – pet novih vibrantnih nijansi koje će se pridružiti Lipfinity Lip Colour hall of fameu

Lipfinity Lip Colour je ikona među dugotrajnim ruževima koja se nanosi u dva koraka! Tekući mat ruž plus top coat su must-have u neseserima žena diljem svijeta već 20 godina. Kao proslavu ove okrugle godišnjice, Max Factor lansira Rising Star kolekciju – pet novih vibrantnih nijansi koje će se pridružiti Lipfinity Lip Colour hall of fameu!
Fleksibilna formula i jaka boja koja traje cijeli dan! Lipfinity glatko klizi i osigurava finish koji je dovoljno  udoban da se prilagođava kretnjama usnama bez pucanja i stvaranja fleka. Boja je zapečaćena njegujućim top coatom koji hrani usne i daje im sjajan, gloss finish. Top coat zaključava boju i osigurava da će ona ostati otporna na dodire.
Rising Star kolekcija inspirirana Max Factorovim slavnim holivudskim nasljeđem, a imena nijansi inspirirana su mnogim slavnim zvijezdama srebrnih ekrana koji su bili fanovi brenda kroz njegovu povijest.

Na izbor nijansi koje čine Rising Star kolekciju utjecali su bestseleri tijekom zadnjih 20 godina, kao i trendovi za 2020. i nakon nje.

VIŠE O TEMAMAruž za usneMax Factorruževi za usneMax Factor Lipfinity
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se