Max Factor lansirao sjajila 2000 Calorie Lip Glaze

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.02.2024.

0

Foto: Max Factor

Foto: Max Factor

2000 Calorie Lip Glaze nevjerojatno se lako nanosi, sa svojim jedinstvenim, iznimno velikim mekanim aplikatorom koji daje sjaj u samo jednom potezu

Max Factor najavljuje 2000 Calorie Lip Glaze, donoseći ikoničnu umjetnost brenda oko volumena u kategoriju sjajila za usne, unutar globalno prepoznatljive 2000 Calorie linije koje pomaže u postizanju brzog, voluminoznog izgleda, bez napora.

Pružajući visoki sjaj raskošnog volumena, novi 2000 Calorie Lip Glaze najbolje je čuvana tajna vizažista za neljepljive, sjajne usne, sa snažnim potrošačkim testom od 97% koji se slaže da daje puni sjaj. Proizvod transformira usne, pruža trenutni učinak punoće i sjaj poput ogledala, dajući korisnicima priliku da oponašaju dobro poznate trendove društvenih medija, od pompe o "ulju za usne" do "staklenih usana".

Osim što se ovih dana smatra trendovskim, potrošači traže proizvode koji blagotvorno djeluju na kožu. To je nešto što 2000 Calorie Lip Glaze pruža svojom hidratantnom veganskom formulom koja uključuje hijaluronsku kiselinu i skvalan.

2000 Calorie Lip Glaze nevjerojatno se lako nanosi, sa svojim jedinstvenim, iznimno velikim mekanim aplikatorom koji daje sjaj u samo jednom potezu. Proizvod se također može nanijeti preko ruža za usne za povećanje volumena, zahvaljujući formuli koja lako klizi ili u kombinaciji s Max Factor olovkom za usne za vidljivo punije usne.

Max Factor 2000 Calorie Lip Glaze

Max Factor 2000 Calorie Lip Glaze

Konačni učinak su pune usne bez peckanja s neljepljivim završnim slojem visokog sjaja koji je dostupan u 9 nijansi. Svaka, laskava svjetlucava, kremasta i prozirna, nijansa, prožeta neodoljivim mirisom mliječne vanilije. Neophodan je dodatak svim torbicama za šminku ove sezone.

Max Factor 2000 Calorie Lip Glaze možete pronaći u DM, Bipa i Müller poslovnicama po cijeni od 9.90 €, i to u 9 nijansi: 000 Melting Ice, 005 Honey Crème, 010 Cotton Candy, 050 Guava Flair, 075 Pink Fizz, 085 Floral Cream, 105 Berry Sorbet, 150 Caramel Swish i 170 Nectar Punch.


VIŠE O TEMAMAsjajila za usneMax Factorsjajilo za usne
Povezano