Matija Vuica čipkom i svilom napada pistu Cro A Portera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.04.2013.

0

Nova kolekcija Matije Vuice | Foto: Jurica Sertić

Nova kolekcija Matije Vuice | Foto: Jurica Sertić

Na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porteru svoju kolekciju 'Žena – Diva' predstavit će jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica – Matija Vuica

Ovaj će puta svoje već dobro poznate romantične haljine predstaviti u isključivo ledenobijeloj boji te tako koketirati sa idejom moguće vjenčanice, ali istovremeno i luksuzne večernje haljine.
Matija Vuica

Matija Vuica

Kolekcija je nastala za djevojke koje žele izgledati poput holivudskih diva, bajkovito, ali istovremeno i seksi.
Snažna osobnost je odlika današnjih žena, stoga je Matija Vuica ponudila unikatan tip haljine koji plijeni pozornost.

Na ovaj način žena je samozatajno umotana u čipku i svilu, ali i potpuno sigurna u svoju ženstvenost ističući je pripijenim, transparentnim momentima i ukrasnim detaljima.

Bijela boja je odavno prestala biti rezervirana samo za vjenčanice, jednako kao sto je i vjenčanica prestala biti nužno bijela. To je ideja vodilja ove kolekcije. Snimanje kampanje upravo je potvrdilo tu misao žena-diva, pa je to ujedno i naziv ove priče - Žena - Diva.

Gotovo cijela kolekcija ručno je izrađena korištenjem svile i čipke koja koja je slagana poput tatua na transparentnoj podlozi te na taj način stvara potpuno unikatan dizajn.

Fotografije kampanje odradio je Jurica Sertić, šminku Saša Joković, a kosu Ivica Palinić. Model je Ana Maria Cajner iz Talije.

Revija dizjanerice Matije Vuice na Schwarzkopf Cro-A-Porter-u, na  rasporedu je u petak, 5. travnja u 20 sati u Lauba – Kuća za ljude i umjetnost.

VIŠE O TEMAMACroAPorterMatija VuicaAna Maria CajnerSchwarzkopf Cro-A-PorterSaša JokovićIvica PalinićJurica Sertić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se