Massimo Dutti za proljeće 2020: Kaki zelena za neke bolje dane

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 03.04.2020.

0

Massimo Dutti za proljeće/ljeto 2020.

Massimo Dutti za proljeće/ljeto 2020.

Na vrućem pijesku, Malgosia Bela zablistala je u ključnim komadima za proljeće/ljeto 2020. pred objektivom modnog fotografa Quentina De Brieyja

Svjetski poznati supermodel Malgosia Bela vodi nas kroz čaroliju nove kolekcije mnogima omiljenog Inditexovog branda Massimo Dutti.

Znamo da vremena nisu bajna, ali ne preostaje nam drugo nego nadati se da će ova kriza uskoro proći - i da ćemo već u nekom od nadolazećih tjedana blistati u neodoljivim proljetno-ljetnim krpicama s potpisom obožavanog Duttija.

Foto: Quentin De Briey

Foto: Quentin De Briey

Na vrućem pijesku, Malgosia je zablistala u ključnim komadima za proljeće/ljeto 2020. pred objektivom modnog fotografa Quentina De Brieyja. Stylinge je odabrala Marina Gallo, dok se za make-up pobrinuo John McKay.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti se za aktualnu sezonu odlučio za niz uzbudljivih dizajnerskih rješenja, u prvom su planu prozračne duge haljine i kombinezoni s printom, ali trend svih trendova, bar ako je suditi po ovoj kampanji, su komadi u vojničkoj kaki nijansi zelene boje.

Foto: Quentin De Briey

Foto: Quentin De Briey

Inspirirajte se, napunite se pozitivnom energijom i uživajte u modnim čarolijama koje ćemo - uz malo sreće - uskoro nositi.


VIŠE O TEMAMAzelena bojaMassimo Duttikombinezonikaki bojaduge haljineMalgosia Bela
Povezano