Massimo Dutti: Čizme za jesen/zimu 2016/2017.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.11.2016.

725

Modna kuća Massimo Dutti osvojila nas je novom kolekcijom čizama, uvjereni smo da će i vama bar jedan od ovih 10 modela biti savršen!

Kako se jesen polako transformira u zimu, tako i mi lagano s tenisica, ravnih cipela i gležnjača prelazimo na tople, udobne, nerijetko i jako seksepilne čizme. Sve znate - čizme do koljena, a posebno iznad koljena apsolutni su must-have, i bez njih će nadolazeći hladniji dani biti nezamislivi svim djevojkama i ženama koje drže do trendova.

Massimo Dutti donosi fantastičnu kolekciju iz koje smo izdvojili 10 najatraktivnijih modela. Klasika se dodiruje s diskretno ukomponiranim trendovskim detaljima, a umjereni glamur, zavodljivi oblici i kvaliteta garantiraju vrhunsko modno iskustvo.

Od ravnih casual crnih čizama preko ultimativnih modela na petu u bordo i boji burgundije do atraktivnih reljefnih čizama i visokih XL modela od brušene kože. Bar jedne od ovih zaslužuju mjesto i u vašem ormaru!


VIŠE O TEMAMAčizmeMassimo Duttičizme od brušene kožečizme do koljenačizme iznad koljenavisoke čizmečizme na peturavne čizme




Povezano