Massimiliano Giornetti napušta Salvatore Ferragamo

Piše: A.A., Rim, Zagreb
Objavljeno 25.03.2016.

0

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Nakon više od 15 godina u Ferragamu, od čega posljednjih pet na poziciji glavnog kreativnog direktora, Salvatore Ferragamo će napušta ovu uglednu talijansku modnu kuć

Iz modne kuće Salvatore Ferragamo jučer su obznanili da Massimiliano Giornetti odlazi s pozicije kreativnog direktora. Giornetti je za ovaj ugledni talijanski brand radio punih 16 godina, od 2000. u dizajnerskom timu muške odjeće, a posljednjih 5 godina kao glavni kreativni direktor i muške i ženske divizije.
"Iskoristit ćemo ovu situaciju kako bismo preispitali naš kreativni pristup. Tijekom vremena, tvrtka je njegovala i sponzorirala mnoge mlade dizajnere kako bi stvorila izvrstan dizajnerski tim", izjavio je Michele Norsa, izvršni direktor kompanije.
Ferragamov dizajnerski tim nastavit će aktivnosti i projekte do predstavljanja novog kreativnog šefa. Još uvijek nije poznato gdje će Massimiliano Giornetti nastaviti svoju modnu karijeru.

VIŠE O TEMAMASalvatore Ferragamomodna industrijaMassimiliano GiornettiMichele Norsa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se